Kirjekuoria

Kirjekuoria on mukava tehdä, kun ne ovat niin helppoja, niitä voi tehdä kaikenlaisia...erilaisia ja erikokoisia. Kirjekuoria teen yleensä silloin, kun muuhun ei löydy inspiraatiota. Nyt on sellainen hetki.

5 comments

Mustikkakummun Anna said...

Ovatpa kauniita kuoria! Itse mietin juuri käyttökohteita poistokirjoille (niitä on pilvin pimein kirjastossamme) ja kirjekuoret olisi yksi mahdollisuus. Harmi vain, kun niitä ei paljon nykyisin tarvitse. Toki voisihan niitä tehdä joulukortteja varten (jotka nekin aiotaan tyttären kanssa tehdä vanhoja kirjoja hyödyntäen).

Cici said...

Anna Elina: Kirjekuoriahan voi käyttää vaikka mihin...pikkujuttujen säilytykseen (tarrat, kiiltokuvat, tagit, postimerkit jne.) ja tietysti sitten erilaisten korttien kuoriksi. Kirjekuoret antavat hyvän syyn järjestää vaikkapa kutsut ja kutsukortit postitetaan tietysti ihanissa kirjekuorissa tai entäpä käsinkirjoitetun kirjeen kirjoittaminen...saaja on varmasti ikionnellinen. Itse käytän itsetehtyjä kirjekuoria myös korujeni postituksissa ja ovat ainakin tähän asti toimineet hyvin siinäkin hommassa.

Anski said...

Oi miten kauniita :)

Riitta Sinikka said...

Tuollaista postia olisi ihana saada!! Hyvää viikonloppua!!

Kaisa Palomäki said...

Ihania! :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator