Ajatuksia ja kuvia

Tuntuu, että kaikki ovat käyneet jo alennusmyynneissä. Minä en ole käynyt...tai voiko keskustan Stokkan läpijuoksemista sellaiseksi kutsua. Kun mitään en juuri nyt tarvitse ja joululahjojakin tuli niin runsain mitoin, olen päättänyt kiertää alennusmyynnit tänä vuonna (huh huh muutama päivä enää!) kaukaa. Säästyy rahat matkustelemiseen ja välttyy vielä siltä kamalalta tungokseltakin.
Seminyak, Bali 2010

Alennusmyynneissä juoksemisen sijaan olen kolunnut nettisaitteja:

a) saadakseni ideoita tulevaan hääpukuun (onpas vaikeaa!)ja -kampaukseen (hiukset auki vai kiinni?)
b) saadakseni inspiraatioita uusista kaukomatkakohteista ja huomatakseni samalla etsiväni taas kohteita Aasiasta, vaikka seuraavan kaukomatkan olen luvannut mielessäni suuntautuvan länteen (Meksiko, Brasilia, Costa Rica?)
Kuvassa Langkawilta löytämämme "private beach" 2010

c) löytääkseni edullisia viikonloppumatkoja...ihan minne vaan ja huomatakseni, että olen taas liian myöhässä saadakseni mitään edullista
Pariisi 2010

d) etsiäkseni hyviä ruokapaikkoja Tampereelta, jossa voisi nauttia illallisen ennen teatteri-iltaa (vaihtoehtoja on oikeastaan vain kaksi: fine diningia Hellassa & Huoneessa tai pihviä Plevnassa) 
Bon Tonin meze-lautanen Langkawilla 2010...nam

Muutama hyvä joululahjakirja on vielä lukematta ja nyt hyppäänkin niiden pariin. Ensi vuoden puolella voi sitten taas alkaa miettiä uusia askarteluja ja sen sellaista. 

8 comments

Hyvä Mieli said...

Ei ole kaikki käyneet alennusmyynneissä :) Mukavaa loppuvuotta ja matkahaaveita!

Mirjami said...

Ihan matkakuumeen tartutit! Meillä on suunnitteilla Euroopan matka kesällä, ja Espanja kiehtoo kovasti. Taidanpa siirtyä googlettamaan kohdetta hetimmiten!

Cici said...

Hyvä Mieli: Onneksi on siis muitakin vielä, joita ei ale-kyltit houkuttele. Kiitos samoin, iloista loppuvuotta myös sinulle!

Mirjami: Espanja on oiva kohde kesällä. Itse pidän todella paljon esim. Andalusiasta (Sevilla, Valensia) ja Barcelonasta.

Chatrin said...

Ihana blogi! Klikkasin itseni oitis lukijaksi :)

Leena Lumi said...

Minä valitsisin minkä tahansa paikan Keski-Euroopasta!

Purnauskis said...

Matkakuume iski heti tännekin. Tuohon a-kohtaan hiusasiaan sanoisin, että jos sulla on yhtään pidemmät hiukset, niin lämpimästi suosittelen vaihtoehtoa hiukset kiinni; Olen monesti nähnyt auki olleita kampauksia, jotka ennen pitkää lässähtävät, ehkä jopa ennen juhlia (auta armias, jos sataa). Omakohtaista kokemustakin on, ihan kampaajalla teetetyistä kampauksistakin, joissa osa hiuksista auki. Jos hiukset on kiinni, kampaus saattaa kestää kuosissa jopa seuraavaan päivään, jos niin haluaa :)

Vikki said...

Tämä ensimmäinen kuva on jotenkin vangitseva, siinä on vain jotain......
Onnellista alkavaa vuotta!

Cici said...

Chatrin: Kiitos ja tervetuloa lukijaksi!

Leena Lumi: Keski-Euroopasta löytyy kyllä hyviä kohteita, mutta nopealla lähdöllä hinnat ovat turhan korkeita.

Purnau: Hiukset ovat pitkät ja luulen, että päädyn laittamaan ne kiinni.

Vikki: Hetki, jolloin kuva on otettu oli todella vangitseva itsessään, jopa hieman utopistinen. Balin ranta oli vettä ja vesihöyryä täynnä eikä ensikatsomalta tiennyt, että mistä meri alkoi ja ranta päättyi.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator