Jouluostoksia

Tänään kävimme ensimmäisen kerran varsinaisesti joululahjaostoksilla. Kaikenlaista mukavaa löytyi ja toivottavasti lahjojen saajatkin pitävät niistä. Joululahjoista ei tule kuvia tähän blogiin (tiedoksi vain eräille). ;-) Muutamia löytöjä tein myös kirpputorilta.

Valkoinen joulutähti oli saatava ja mahtavan ihana iso lasinen sydän myös
 Tätä kulhoa olen etsinyt kirkkaana ja nyt sen löysin kirppikseltä...sopii niin hyvin kastehelmilautasten kanssa...sydän hyppäsi kulhoon
 Tuunailua varten ihastuttava rikkalapio
 Tämä kirja oli superlöytö...vain 20 senttiä!
 Ujo piimä aiheutti nostalgian tunteita...lähti kotiin kirppikseltä
 Kahdella eurolla nahkakantinen vihko
 Jouluista Aarikkaa kotiin yhteensä 4 eurolla
 Kierrätyskeskuksesta helmiä 50 senttiä/ruokalusikallinen

5 comments

Unknown said...

Kirppistely täytyy olla taitolaji. Sinä tunnut tekevän hyviä löytöjä tavan takaa, eli olet varmaankin kirppis-osaaja! Minä en oikein kirppiksiltä löydä kiinnostavaa, paria poikkeusta lukuunottamatta.

Kirppistely ja tavaran kierrättäminen on kuitenkin kannattavaa. Toisen turhake on toisen aarre. Mikäs sen parempi, kun että tavarat eivät päädy kaatikselle, vaan saavat jostain uuden kodin.

Sarppu said...

Voi mitä ihania löytöjä, minulla on tuota Riihimäen lasin lasikulhoa tarjoilukulhoina 12 mummun perintönä, ovat tosi kauniita ja herkkiä. Oikein mukavaa viikonloppua ja tulevaa itsenäisyyspäivää sinulle.

Johanna said...

Ihania tuotteita olet löytänyt, voisin kotiuttaa nuista jokaisen myös omaan kotiini :)

Cici said...

Anne: Minusta tuntuu, että harjoitus tekee mestarin. Mitä enemmän kirppiksiä kiertää, sitä parempia löytöjä tuntuu tekevän. Itse kannatan myös kirppistelyä, koska välillä ahdistaa ajatus kaikesta siitä tavaramäärästä, joka kauppojen hyllyillä notkuu. Sitäpaitsi on ihanaa, jos tekee löydön ja keksii vanhalle tavaralle vaikkapa uuden käyttötarkoituksen pienellä tuunaamisella. Kannatan siis ehdottomasti kirppiksiä ja kierrättämistä. Ja etenkin, kun kirppikset ovat täynnä hyvää, ehjää tavaraa.

Sarppu: Pitää varmaan seuraavaksi alkaa metsästämään noita tarjoilukulhoja. Ihanaa viikonloppua ja itsenäisyyspäivää myös sinulle!

Johanna: Kiitos!

Leena Lumi said...

Valkoiset kukat tekevät joulun.

Minäkin ostin sydämiä ja tein niistä keittöön verhokapan. Niiden väleissä tuikut roikkuvat. Terästä tms. ovat eli eivät syty palamaan.

Hieno rikkalapio;-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator