Sushia ja sydämiä

Sushi on yksi ehdottomista lemppariruuistani...tämä setti on eiliseltä, mutta tänäänkin mieli olisi tehnyt sushia. Piti kuitenkin malttaa mielensä, koska joka päivä ei voi syödä edes sushia ilman, että siihen jossakin vaiheessa kyllästyisi. Parasta sushia ikinä on mielestäni Tokyo55:n lämpimät tokyomakit...nams.
Posti toi kauniita sydänlukkoja ja ihania medaljonki-sydämiä. Niistä saa tehtyä hienoja koruja, kunhan vaan olisi aikaa...Viikko on ollut lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi ja nyt on aika levähtää.

3 comments

Sarppu said...

Esteetikon ruokaa, niin kaunista ♥

Purnauskis said...

Osaisitko suositella, mikä olisi hyvää kalatonta sushia? Sushi houkuttelee, mutta kala ei oikein tähän suuhun istu... Mistä tilasit sydämiä? Varsinkin tuo viimoinen on suloinen!

Cici said...

Hmmm...hyvää kalatonta sushia. No, itse pidän ihan tavallisista kurkku, porkkana, avocado, vihannesmakeista. Lisäksi hyvää on myös munakkaasta tehdyt sushit. Pakko vielä mainostaa sitä tokyomakia, koska uskoisin, että se maistuu hyvältä myös sellaiselle henkilölle, joka ei peruskalasta pidä. Tokyomaki on siis lämmin makirulla, jossa on tempuroitua lumirapu-tuorejuustoa, mätiä ja majoneesia.

Tilasin sydämet Ebaystä, mutta en muista myyjää. Jostakin päin Aasiaa taisivat tulla.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator