Helkan Keittiö

Kävimme jokin aika sitten testaamassa Helkan Keittiö - ravintolan, joka sijaitsee hotelli Helkan yhteydessä lähellä Tennispalatsia. 
Koko pöytäseurue söi kahvimenun (37 euroa), johon kuului
alkupalaksi maa-artisokkakeittoa ja espressovaahtoa
pääruuaksi ahvenanmaalaista karitsan paahtopaistia, kahvikastiketta ja juures-perunapyreetä
ja jälkkäriksi kahvipaahtovanukasta
Alkukeitto oli oikein hyvän makuinen ja lupaili hyvää pääruuan suhteen. Pääruoka tuotiin kuitenkin haaleana pöytään ja kaiken lisäksi lampaan liha oli melkoisen sitkeää. Jälkkäri oli ihan ok, mutta ei mitään kovin erikoista. Missään annoksissa ei maistunut kahvi erityisen paljon, mikäli oli hyvä asia. Lisäksi annosten esillepano oli kaunis, kuten myös ravintolan miljöö ylipäätään.
Palvelusta voisi sanoa sen verran, että kumpikaan meille tarjoilleista tarjoilijoista ei missään vaiheessa kysynyt maistuiko ruoka tai saisiko olla lisää juotavaa tms. Palvelun huonosta tasosta ja pääruuan kylmyydestä johtuen epäilen meneväni kyseiseen ravintolaan enää toista kertaa, ainakaan itse maksavana asiakkaana.

4 comments

Maketsu said...

Voi paskis, noista jää aina "paha" maku suuhun tahi mieleen... Mutta näin voimme vaikuttaa, en taida minäkään mennä ko. kuppilaan.

rva ruusunen said...

Höh, tylsä juttu. Toivottavasti sisustus sen sijaan oli parempi, se on meidän toimiston suunnittelema. (; Joskin minä aloitin hommat graafikkona ko. paikassa paljon sen jälkeen :)

Cici said...

Maketsu: Niinpä, valitettavasti pienillä "mokilla" voi olla suuri merkitys siihen, minkälaisen vaikutelman palvelun tuottaja jättää asiakkaalle.

rva ruusunen: Sisustus oli super! :-)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hämmästyttävää kuinka vähän tarjoilijat tajuavat (tai ravintolaesimiehet painottavat) asiakkaan "kuulumisten" kyselemistä; alkujuomien ehdottamista, juomatilanteen tarkkailua, jälkiruokien esittelyä. Monelta asiakkaalta saisi helposti lisätilauksia, jos vähän vaivauduttaisiin ja asiakaskin tuntisi itsensä huomioiduksi.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator