Vuosi 2011 maailmalla

Vuoden vaihtumisen kynnyksellä on hyvä hetki antaa ajatus niille 11 päivälle, jotka jollakin tavalla muokkasivat maailmaa vuoden 2011 aikana 
sekä vaikuttivat useiden miljoonien ihmisten elämään.

7 comments

kodinkuvalehti.fi/ruususuu said...

Hyvää Uutta Vuotta!!!

Sally said...

HAPPY NEW YEAR 2012!

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Mitähän vuosi 2012 tuo tulleessaan?... Toivokaamme onnellista vuotta kaikille!

Maija said...

Hyvää uutta vuotta 2012, toivottavasti kaikki unelmat täyttyvät!

Heidi said...

Hyvää Uutta vuotta! Kiitos ihanasta blogista. Kuvat hivelevät esteetikon silmää.
Osaatko auttaa minua, kun mietin omaa- lähinnä omaksi iloksi olevaa blogia, johon haluaisin välillä laitana kuvia. Esim. sulla on monesti Pinterestistä kuvia, jonka mainitset kuvatekstissä. Sen tiedän myös, että jos haluaisin laitata sinun kuviasi, ottaisin sinuun henk.koht. yhteyttä. Mutta osaatko sanoa, voinko laitana esim. lehtien sivuilta kuvia tai vastaavista paikosta. Voiko yleensä esim. kosmetiikka firmojen sivuilta napata kuvia omaan käyttöön ilman lupaa?
Olisin iloinen, jos ehtisit auttamaan :) Kiitos ♥

Cici said...

Kiitos kaikille kommenteista ja toivottavasti uusi vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin!

Heidi: Kiitos! :-) Itse suhtaudun todella varauksellisesti muiden nettisivuilta tai esim. lehtien sivuilta kuvien lainaamiseen ilman lupaa. Lähtökohtaisesti muiden kuvien käyttöön omassa blogissa tulisi aina olla lupa kuvaajalta tai kuvan omistajalta. Sen vuoksi pyrin itse siihen, että suurin osa kuvita on omiani. Toki blogimaailma on täynnä sivustoja, joissa kuvia on lainailtu ilman lupaa ja ilman, että niissä on mitään mainintaa siitä, että mistä kuvat ovat peräisin. Välttämättä siitä ei joudu ikinä mihinkään vaikeuksiin, mutta luvallistahan se ei ole enkä itse sitä suosittele tekemään. Onnea omalle blogillesi, jos sellaisen päätät perustaa!

Heidi said...

Iso kiitos vastuksestasi :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator