Häämatkasuunnittelua

Maanantait on jotenkin vähän ankeita päiviä ja itseäni piristääkseni ajattelin hieman mietiskellä ensi kesää. Ensi kesänä on häät ja häämatkalle olisi tarkoitus lähteä heti häiden jälkeen eli heinä-elokuussa. Kaukomatka aina kiinnostaa, mutta totesimme, että haluamme viettää kesän kuitenkin Euroopassa, koska viime kesä meni Aasiaa kiertäessä. 


Matkakohteeksi on nyt valikoitunut Kreikka ja ideana on saarihypellä Kykladeja. Lennot olisi tarkoitus ottaa Ateenaan, josta sitten lautalla eteenpäin aina Santorinille asti piipahtaen muutamalla saarella matkan varrella. Ainakin Paroksella, Mykonoksella ja Naxosella olisi tarkoitus yöpyä.


Mielelläni kuulisin vinkkejä ja kommentteja niiltä, jotka ovat kenties joskus saarihypelleet Kykladeilla.


Varattuna on jo tämä hotelli Santorinilta, Kaparini

9 comments

Unknown said...

Ah ja voi! Mikä kohde... varmasti piristää maanantai päivääsi ajatella, että kesä tulee ja tuonne pääsee (puhumattakaan siitä että olette menossa naimisiin!).

Cici said...

Anne: Kyllä, kummatkin ajatukset piristävät. :-)

Johanna said...

Kaunista ja erilaista.

Blogissani on sinulle tunnustus.

Cici said...

Kiitos Johanna tunnustuksesta!

Sanna-Riikka said...

Arvaas mitä - me ollaan mun miehen kanssa oltu tuollaisella saarihyppelyllä kreikassa - aivan ihana juttu, suosittelen. Meidän saaret olivat Kos, jonne lento laskeutui ja oltiin vain yksi yö, sitten sieltä lautalla Lerokselle muutamaksi yöksi ja 3 yötä vietettiin Kalymnoksen saarella, josta palattiin takaisin Kossille!!!

Unknown said...

Ihanan näköinen hotellihuone! Mitkä valot ja varjot!

Iita said...

Heipä hei! Ihana blogi ja ihana matkakohde, hotelli näyttää taivaalliselta!

Ihanaa joulun odotusta

Leena Lumi said...

Ei ole totta! Nyt tuntuu siltä, että pitäisi...Puhuin juuri tänään serkkuni kanssa hänen varaamastaan Kreetan matkasta. Lähetänkin hänelle tämän linkin, sillä hänellä lapset mukana etc.

Tämä on nyt sellainen etelän kohde, johon minäkin, arktinen tyyppi haluan silloin tällöin lähteä. Myönnytyksenä tietysti suorastaan trooppiselle miehelleni.


Vaikka olet häämatkalla, kuvaat tietysti ahkerasti ja teet muístiinpanoja, sillä tästä täytyy nyt saada tietää kaikki;-)

Olen ollut Kreikassa vain kerran, mutta vaikka matka oli silloin lasten kanssa ja heidän toivoma, hotellilla sekä ranta että uima-altaat, en viihtynyt siinä turistisumussa. Haluan hieman yksilöllisempää ja enempi luontoa ja rauhaa ja niitä paikkoja Kreetalta kuulemma löytyy.

Cici said...

Kiitos kaikille tosi kivoista kommenteista!

Vaikka häämatka onkin kyseessä, niin aion todellakin ottaa ainakin paljon valokuvia...olen tosi huono kirjaamaan mitään ylös lomalla, mutta uskoisin, että muutaman vinkin saan annettua matkan jälkeen.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator