Hyasintteja ja joulupalloja

Alla Pinterestiin tallentamani ideat erilaisista tavoista laittaa hyasintit kauniisti esille sekä muutama idea joulupallojen päällystämiseen, mikäli vanhat joulupallot alkavat tympiä.

6 comments

Päm said...

Voi, ihania tuunattuja palloja!

Unknown said...

Kaikki ideasi ovat aivan loistavia! Onko hyasintilla oleva peltipurkki aito wanha vai uusvanha?

Cici said...

Leena: Näyttäisi siltä, että peltipurkki on aito wanha...eli idea ei sinänsä ole minun. Olen vain kerännyt näitä hyviä ideoita Pinterestiin, johon voi siis koota erilaisia kuvia netistä.

Unknown said...

Aivan ihana purkki kyllä silti! No, nykymaailmassa ei kai juuri mikään idea ole enää kenenkään "oma", joten sama se vaikka lainailisi muiden kuviakin. Ei sitäkään kaikki saa aikaiseksi!

Cici said...

Leena: Luin joskus jostain, että omaa luovuuttaan ei kannata kahlita sillä ajatuksella, että ei voisi tehdä jotain, koska joku muu on sen joskus aikaisemmin jo tehnyt. Sillä suurella todennäköisyydellä joku ihminen maailmassa on ideoinut saman asian jo ennen sinua tai minua, mutta toteutustavat voivatkin sitten vaihdella.

Unknown said...

No toi on kyllä totta! Usein käy niin, että kuvittelee keksineensä jonkun tosi uniikin idean ja sitten seuraavalla viikolla näkeekin vastaavan lehdessä tai netissä jonkun muun keksimänä.

Mutta tuo ideakuvien keräys nettikansioon on kyllä niin hyvä idea, että sen takia oikein palasin tänne blogiisi! Sitä pitää alkaa tekemään heti. Kun ei ihan kaikkia mahdollisia kuvia viitsi blogipäivityksinäkään laittaa...

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator