Petits Details

Olen ihastunut Etsystä löytyvän Petits Detailsin nauhoihin...kaupasta saa ranskalaisia sekä uusia että vintage nauhoja, nappeja, kankaita ja käsityökirjoja.
Hauskat yhdeksänreikäiset napit

6 comments

Unknown said...

Myydäänkö niitä juuri noin puurullan ympärille käärittynä? Ovat kauniita ihan tuollaisenaankin (minulla kun sitä todellista ompelukäyttöä niille ei olisi... paitsi että hei, voisihan niitä ainakin kauniiseen paketointiin jotenkin käyttää!)

Unknown said...

Aivan loistava vinkki! Suomesta saa toistaiseksi hyvin niukalti nauhoja...

Anne: erilaisia nauhoja voi kietoa myös esimerkiksi valmiiden joulukoristeiden, kranssien, kynttiläjalkojen ympärille. Tekee hyvän fiiliksen, eikä vaadi ompelutaitoa:)

Purnauskis said...

Pieni tyttö sisälläni herää! Tuollaisia on pakko saada, vaikka ei sitä käyttötarkoitusta aina tiedäkään :) Kiitti vinkistä!

Unknown said...

Haa, totta Leena. Nuo ovat niin hyvän värisiäkin, että toimisivat vaikka havukranssin kanssa. The vinkki!

Cici said...

Anne: En tiedä, jos tarpeeksi monta metriä ostaa, niin voi saada puurullan mukaan...tosiaankaan omaa kokemusta ei tältä osin ole. Minulla ei myöskään ompelukäyttöä ole, koska ei ole ompelukonettakaan, mutta tosiaankin erilaisiin paketointeihin ja muihin koristeluihin ovat aivan ihania. Leena jo kertoikin hyviä käyttövinkkejä nauhoille.

Unknown said...

iiiiihaaaniiiaaaa!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator