Tee-se-itse-ruusuke

Netistä löytää hyviä ohjeita kaikenlaiseen näpertelyyn. Tällä kertaa kokeilin ruusukkeen tekemistä. Oma ensimmäinen versioni ei aivan onnistunut mallikkaasti, mutta nyt tiedän, että teen tiukemmat silmukat seuraavaan versioon. Ihanaa on se, että näiden ruusukkeiden tekoon voi hyvin käyttää kierrätyspaperia eli mikä tahansa naistenlehti, karttapaperi tai muu jämäpaperi käy hyvin. Itse käytin nuottipaperia.
Niin, ja se ohje löytyi How About Orange -blogista.

5 comments

Petra said...

Ihana! Oliko helppo tehdä? Koitin etsiä ohjetta tuolta How about orangesta, mutten löytänyt sitä ainakaan lähiviikoilta. Millä hakusanalla sitä kannattaisi hakea tai muistatko peräti miltä päivältä se ohje on?

Sanna-Riikka said...

Tosi kaunis tähti!

Ja voi valtava miten paljon oletkaan ehtinyt tekemään postauksia, pitää mennä takaisin kaikki lueskelemaan läpi!!!

Cici said...

Petra: Olihan se ihan suhteellisen helppo tehdä, kun oman harjoituskyhäelmäni tein noin 10 minsassa ennen töihin lähtöä...Postauksen linkistä pitäisi päästä suoraan sille sivulle, jolla on ohje. Ohje on 2.10.2009 eli aikas vanha.

Sanna-Riikka: Kiitos!

Petra said...

Kiitos! En huomannutkaan tuota linkkiä. Blogspot käyttää aika huomaamatonta korostusta linkeissä, mikä häiritsee mua omassakin blogissani. Täytyypä kokeilla tuota ruusuketta. :)

Purnauskis said...

Mainio idis! Heti käyttöön :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator