H&M Homen joulu

Ostin jo marraskuun puolella H&M Homesta muutamia joulujuttuja kotiin. Iso punainen joululahjasäkki on ahkerassa käytössä eli kaikki tähän mennessä hankitut joululahjat on laitettu pussiin. Merry Christmas- ja lahjapaketti -aiheiset keittiöpyyhkeet eivät vielä ole päässeet tositoimiin, mutta kohta nekin voisi kaivaa esille keittiötä koristamaan. Jouluaiheiset pussilakanatkin ovat vielä paketeissaan...jokohan olisi myös niiden aika?

8 comments

Sanna-Riikka said...

ihania ideoita ja valtava määrä postauksia - eipähän tarvitse idealehtiä ostaa, kun lueskelee sun blogia:)...joten palaankin takaisin sun postauksien ääreen!!

Unknown said...

Mutta mikä on tuo metallinen pieni kiinnostava kuvan vasemmassa laidassa??

Cici said...

Sanna-Riikka: Kiva, jos jotkut ideat tarttuvat mukaan.

Leena: Se on pieni "lintuhäkki"-koriste vaikkapa joulukuuseen.

Esmeralda said...

Kivoja ostoksia sinulla!
Minäkin haluaisin h&m home -ostoksille vielä ennen joulua. :)

tinttarus said...

Ihanan jouluisia asioita! Punainen on päässyt erityisesti esiin minunkin jouluni laitossa. Punaiset Marimekon Kaivolakanat pääsevät somistamaan uniamme joulun alla:)
Soma tuo pieni häkki!

Unknown said...

H&M myymlässä en ole vieläkään käynyt. Tulee niin harvoin käytyä keskustassa asti. Onhan sitä tietysti nettikin keksitty, mutta se myymälä on ilmeisesti käymisen arvoinen.

Iita said...

Kauniita ostoksia olet tehnyt :) Minäkin kävin tuossa vähän aikaa sitten h&m homen sivuilla vähän kuolailemassa! Kivoja joulujuttuja oli

-Heli- said...

Joo nuo H&M joulutekstiilit olivat kyllä minunkin mieleeni :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator