DesignSkins

Minulle tarjoutui mahdollisuus testata DesignSkinsin tarrakuorta kännykkääni.
Halusin kuoren, joka olisi tehty itse ottamastani valokuvasta. Vaikeinta kuoren tilaamisessa olikin sen sopivan valokuvan löytäminen. Parhaiten kännykän taakse tulevaan kuvaan sopivat mielestäni pystysuunnassa otetut valokuvat, joita itseltäni löytyi sopivia vain rajattu määrä. Kuvan valinnassa otin huomioon myös sen, että kännykkäni kulkee aina mukanani, ja on esimerkiksi työpalavereissa näkyvillä eli mitään kovin räikeää en siksi halunnut kännykän takakanteen laittaa. 
Kuori suojaa myös laitteen pintaa sen lisäksi, että se tekee laitteesta persoonallisen. Kuoren poistamisesta ei jää laitteeseen jälkiä, mikä on tietysti hyvä asia.
Lisäsin kuoreen suunnitteluvaiheessa myös tekstin Dare to Dream. :-)
Kuoren/tarran tilaaminen tapahtui tosi helposti netissä (http://designskins.fi/fi/). Nettisivuilla on hyvät ohjeet tilauksen tekemiseen sekä kuoren suunnitteluun. DesignSkinsillä on sivuillaan myös paljon valmiita kuvamalleja, jotka sopivat eri kännyköihin, tietokoneisiin ja muihin elektroniikkalaitteisiin. Itse sain ainakin sen käsityksen, että kuoren saa tilattua lähes mihin tahansa elektroniikkalaitteeseen. Erityisen käyttökelpoinen tarrakuori on silloin, jos laitteessa on naarmuja tai pinta on muuten kulunut tms.
Kuori saapui 7 päivässä tilauksen tekemisestä suoraan kotiin kannettuna. Kuoren asentaminen kännykkään sujui myös vaivattomasti eli kaiken kaikkiaan kuoren avulla on helppo "tuunata" kännykkä tai muu elektroninen laite uuteen uskoon.

7 comments

Susa said...

Minun kännykkä taitaa kaivata juuri jotain tuollaista tuunausta ;)

Cici said...

Susa: Kannattaa kokeilla. Hinnat taisivat alkaa 10 eurosta. Jos minulla olisi kannettava tietokone, niin varmaan tuunaisin senkin tuollaisella suojatarralla.

Kulkukatti said...

Kappas vaan, enpäs tiennytkään tuollaisesta. Hyvä idea kerrassaan! Itsellä on uusi kännykkä, mutta täytyypä pistää idea korvan taakse - tosiaan, voisihan tähän ankeaan läppäriinkin hankkia tarran.

Cici said...

Kulukatti: Joo, uusi puhelin ei välttämättä kaipaa mitään...toisaalta taas puhelin on just kiva personoida oman näköiseksi...Tunnistaapa ainakin oman puhelimen helpolla. :-)

Anonymous said...

Onpa ihana! Ja osasit kyllä valita kuvan todella hyvin. Kävin kanssa tsekkaamassa sivuilla ja mietin josko puhelimen lisäksi tuunaisin myös kameran, se kun on varsin ahkerassa käytössä ja oma kameramallini löytyi myös tuolta valikosta. Tällaista tuumasin: http://designskins.fi/fi/kappale/digikamerat/canon/ixus-50/ornamente/redoriental/#panel-1

Anonymous said...

tällanen tuli omasta luurista :)
http://designskins.fi/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/nokia/e65/grafik-art/inside/#panel-1

Anonymous said...

Ite tilasin http://designskins.com/resources/articlePreview/default/02123/3432-02123.jpg

Kiitti tästä ds-vinkistä ja hienosta blogista :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator