Kirpputorikierros Hämeenlinnassa

Mökille matkatessamme poikkesimme reitiltä sen verran, että kiersimme muutaman kirppiksen Hämeenlinnassa.

Aloitimme kierroksen Suurkirpputorilta, joka nimensä mukaisesti on suuri...löytöjä oli vaikea tehdä, koska tavarat olivat aika lailla hinnoissaan. Muutaman kauniin kannellisen lasipurkin ostin 20 ja 50 sentillä. Kävimme myös vieressä olevassa Hämeenlinnan ylijäämävarastossa, mutta ei sieltäkään mitään mukaan tarttunut.
Matkan varrella seuraavalle kirppikselle oli SA-kauppa, josta ostin eurolla jo aiemmin nähdyn vanhan termoksen. Mies katseli mökkihousuiksi armeijan vanhoja maastokuvioisia housuja 10 eurolla, mutta jätti ne kuitenkin kauppaan.
Kantolan Kammari oli hyvä tuttavuus...sieltä lähti mukaan mm. kirjoja ja ihana vanha silitysrauta....siis sellainen oikein rautainen 5 eurolla. En saanut kuvaa raudasta, kun se jäi mökille. Hinnat olivat ihan mukavia ja täältä saattaa tosiaan tehdä löytöjä.
Star-kirppiksen tilalle on tullut Hämeentien kirpputori. Paikka sijaitsee lähellä rautatieasemaa. Täältä löysin kalleimmat löytöni, mutta ehkä myös ne ihanimmat...
retrohenkisen metallivaa'an
 ja Sarpanevan sokerikon ja kermakon. 
Lisäksi ostin pussillisen vanhoja postimerkkejä askarteluja varten eurolla ja lasten värikyniä + tarroja pussillisen 1,50 eurolla sekä kristallilasit 50 sentillä kappale. Suosittelen!
Keskustassa kävimme vielä Kirppu Linna -kirppiksellä, joka oli todella tyhjänä tavaroista. Mitään erityistä ei paikasta löytynytkään. Yritimme vielä käydä kahdessa kirppiksessä, mutta ne olivat perjantaina menneet kiinni jo klo 16...ehkä sitten seuraavalla kerralla poikkeamme niissä.

5 comments

Hannele/Täyttä Elämää said...

Voi tuollainen vaaka ois ihana :)

rva ruusunen said...

Noniin, kävit sitten kotikaupungissani shoppailemassa :) Kantolan Kammari on ehdoton suosikki, joskin voin suositella myös keskustan Fidaa sekä iki-ihanaa Vintage Gildaa, joka sijaitsee keskustalossa. Olen tehnyt sieltä huikeita löytyjä kohdistuen italialaisiin hopeakoruihin :)

(https://www.facebook.com/pages/Vintage-Gilda/243170854215)

Second Hand Hermanni Kaurialassa on myös nasta!

Kirsti said...

Voi että, oletpas tehnyt ihania löytöjä:)

Katja said...

Näistä kotikulmien kirppiksistä Kantolan kammari ja Hermann's on mun suosikkejani myös. Hämeentien kirppikseltä tein kyllä viime lauantain peittolöydön, mutta sieltä en useinkaan mitään ole löytänyt.

Kirpputori Unelma Kaurialassa Hermann'sin naapurissa on mielestäni myös tosi hyvä uusi tuttavuus. Omistajalle erityiskiitos, on hirmuisen mukava ihminen.

Suurkirpputori on mennyt mun mielestäni huonompaan suuntaan koko ajan viimeisen kolme vuotta. Hinnat on aika kovat. Joitain edullisia löytöjä voi tehdä ihan tavallisista pöydistä, jotka on tavallisten taatelin tallaajien pöytiä. Suurin osa siellä on kuitenkin jotain muuta...

Kirppulinnassa en ole vielä käynyt lainkaan.

Maketsu said...

Rouva on tehnyt taas kivat löydöt :))))

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator