Kotona

Mökiltä on taas palattu kaupunkiin. Paljon saatiin viikonlopun aikana aikaiseksi. Kuvia muutoksista tulossa, kunhan ehdin kameran tyhjentää. 
Nyt on ollut niin kiireistä sekä mökin remppaamisen että häävalmistelujen kanssa, että häämatkan suunnittelu on jäänyt ihan kesken. Pitäisi netistä ehtiä vielä bongailemaan hyviä ravintoloita Santorinilta, Milokselta ja Ateenasta. Folegandros on niin pieni paikka, että sen suosikkiravintolat taidan jo tietääkin. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

4 comments

Katja said...

En muista Santorinin ravintoloiden nimiä, mutta siellä oli sellaisia pikaruokapaikkoja, josta sai ihania kanatäytteisiä kebabin tyylisiä juttuja. Niissä oli hinta-laatusuhde kohdillaan kuusi vuotta sitten. Kamarin kylässä kaikissa ravintoloissa ja tavernoissa, joissa söimme, ruoka oli hyvää. Ainoastaan kalaruoan tilaaminen oli pettymys. Kalat oli jotain huippupiikikkäitä otuksia, joita syödessä ei nälkä lähtenyt.

Ateenassa kannattaa mennä hieman sivummalle hengailemaan ylipäätään. Aivan ydinkeskustassa oli kovasti lieveilmiöitä nähtävissä ainakin maaliskuun lopulla ja luulenpa, että poliittinen tilanne tuskin on ainakaan parantanut asetelmia. Näimme kahden päivän aikana, minkä siellä vietimme kaksi piikitystä suoneen ja saimme itsekin jonttitarjouksen. Kerjäläisiä ja muita maahan muutajia oli ydinkeskustassa enemmän kuin natiiveja.

Cici said...

Katja: Kiitos paljon vinkeistä! Noista Ateenan lieveilmiöistä olen minäkin kuullut.

Tickler said...

Käypä katsomassa/kysymässä Marjalta: http://vaaleanpunainenhirsitalo.blogspot.com/

Cici said...

Tickler: Joo, olen lueskellut noita Marjan postauksia ja saanutkin niistä jo hyviä vinkkejä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator