iPad2

Eilen kasvatin Apple-kokoelmaani ostamalla valkoisen iPad2:n, joka on kyllä super-ihana! Kaupan päälle sain valita mieleisen värisen suojan iPadille ja valitsin pinkin.
Onko teillä muilla iPad käytössä ja minkälaisissa tilanteissa sitä käytätte? Itse ajattelin, että iPad on hyvä mökkireissuilla ja muillakin matkoilla sekä illalla, jos haluaa sängyssä vielä vaikkapa selailla blogeja. ;-)

4 comments

Linnea / kujerruksia said...

Minulla ei ole iPadia mutta juuri viime viikolla päästin vanhan MacBookini eläkkeelle ja hankin ihanan pienen MacBook Airin <3

Kyllä tämä kilon paino vs. entinen yli kaksi kiloa on huikea.. Macit ovat kyllä parhaita. :)

Viivi said...

Mulla on helmikuusta lähtien ollut iPad tosin ykkönen. En voi muuta sanoa kuin I love my iPad!
Sohvalla tietysti selailen, meilaan jne. Kai mä oon sit se sohvaperuna;)
Mökillä aina mukana. Siellä toki hitaampi Sonera -yhteys kuin wlan kotona. Ennen kilpailtiin isännän kanssa läppäri vuoroista, enää ei tarvitse.
Onnittelut hyvästä hankinnasta!

Helmi said...

Täällä kanssa yksi tyytyväinen iPad2 -omistaja. Minä hankin tahallani ja tarkoituksella "karvalakkimallin", eli sen, jossa EI ole 3G:tä. Olen vakaasti sitä mieltä, että rajoitan käytön langattomien verkkojen alueille. Lähinnä kotikäyttöön. Luen aamun Hesarin sillä ja (pakko tunnustaa) sohvalla surfailu on lisääntynyt huomattavasti. Sillä on niiiiiin helppo tsekkailla asioita netistä. Riippukeinussa sitä vasta onkin mukava plärätä. Musiikit kuuntelen samalla. Samoin hoitelen sähköpostit.
---- ja hei, nyt minä sitten menin ja hankin onneton sen Angry Birdsinkin. Se on jotenkin vaan niin lutunen peli.
Tätä suitsutusta nyt voisi jatkaa ihan loputtomiin ;-)

Piijuli said...

Mulla on iPad2 ja on aivan loistava reissussa. Hotelleissa toimii yleensä langaton verkko ja aivan loistavia pelejä saa ilmaiseksi ladattua apps storesta.
Tykkään kovasti :)
Ton suojuksen kun vielä saisi hankittua niin ei tarttis aina laatikossa kuljettaa....

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator