Turun tuliaiset

Viime viikonlopun Turun reissulta tuli tietysti mukaan myös tuliaisia. Kävimme parilla kirpparilla, helmikaupassa (joka sijaitsi aivan hotellimme vieressä) sekä paluumatkalla Kasvihuoneilmiössä.
Vanha lesti löytyi Kasvihuoneilmiöstä vain 2,50 eurolla...jäi hieman harmittamaan, että ostin vain yhden!
Turun kirppiksillä näkyi tosi paljon wanhaa tavaraa...enemmän kuin esimerkiksi Helsingissä. Lieneekö syynä Turun vanha ja pitkä historia...? Arvaatteko mitä alla oleva pitkulainen laatikko sisältää? Ostin sen eurolla.
Iittalan maljakko oli sievä ja vain 2 euroa.
Iso (3 L?) kannellinen uusi lasipurkki löytyi Kasvihuoneilmiöstä 12 eurolla.
Centro-hotellimme vieressä olevassa helmikaupassa oli pakko käydä, vaikka harvoin helmiä Suomesta ostankin.
Ja tässä vielä Turku 10 vuotta -bileiden palkinnot, jotka meidän joukkue voitti! Pala Myllysiltaa, jolla tuetaan kulttuuria. Ihanat!

9 comments

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hauskoja löytöjä!

Kasvihuoneilmiöstäkin olet löytänyt kivaa tavaraa, itse olen ollut pitkään pettynyt sen tarjontaan (ainakin vuosien takaiseen verrattuna, vaikka olen sieltä löytänyt aikoinaan , yli 10 v. sitten yhden hiennoimmista antiikkiaarteistani. Iso vanha, soikea, lasinen Alkon kyltti, jossa oli kultakirjaimin maalattu Oy Alkoholiliike Ab maksoi markka-aikaan 400 mk, nykyisin siis n. 65 EUR.

Akissfromthepast said...

toi pitkulainen laatikko kiinnostaa.. olisko siinä vaikka niitä negatiiveja tai siis dioja? siinä voi kyllä olla vaikka itä, mut muotokielen puolesta alkoi kyllä tehdä mieli after eightjä :D :D
hienot löydöt

Cici said...

Lumo: Kävin ensimmäistä kertaa Kasvihuoneilmiössä ja suoraan sanottuna hieman petyin paikkaan. Olin kuullut, että sieltä löytyisi kaikkea vanhaa ja ihanaa, mutta paljoakaan vanhaa tavaraa ei siellä ollut, vaan enin osa oli uutta. Alko-kyltti kuulostaa hyvältä!

akissfromthepast: Ei ole laatikossa negoja eikä dioja...eikä after eightejäkään. ;-) Uusi arvaus?

Kaisa Reetta said...

Hienot löydöt! Ja totta, Turun kirppareilla on uskomattoman usein todella vanhoja tavaroita kaupan..pitäisi vaan jaksaa enemmän kierrellä...

~Sara~ said...

Nyt on pakko heittää arvaus laatikon sisällöstä, tiettykin! Mikä oliskaan hauskempaa kun arvuutteluleikki! ;) Ensin meinasin ehdottaa että karttoja mutta aika sinisiä katoiksi. Voisiko olla jotain teetä? Tai sitten jotain tuoksujuttuja. Mahdankohan ees saada tulevana yönä unta kun mietin mitä tuo laatikko pitääkään sisällään oikeesti :D

Cici said...

Kati: Joo, se ongelma Turun isoissa kirppareissa ainakin oli, ettei kaikkea jaksanut käydä läpi, kun siellä oli niin paljon tavaraa...ja erityisesti lasitavaraa.

S: Ei, ei, ei....ei mennyt arvaukset oikeaan. Kyseisessä laatikossa on sisällä hengettömiä pinnejä noissa pienissä sinisissä paperipusseissa. Pinnejä on aikas paljon laatikossa. Toivottavasti et menettänyt yöuniasi. ;-)

mustakissa said...

Tosi hyviä löytöjä! Täällä tuntuu nyt olevan kirppareilla vaan kallista roinaa, siis ihan risaa ja huonoa tavaraa kalliilla hinnalla:(

~Sara~ said...

Yllättävää, pinnejä en olisi arvannut vaikka kuinka olisin pyöritellyt. :D Ja en kuitenkaan menettänyt yöuniani tän takia lopulta. ;)

Cici said...

S: Hyvä, etteivät yöunet menneet! :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator