Kaikenlaista mukavaa

Viime viikolla tuntui, että kaikki meni vähän pieleen...valitsin kaupassa aina sen hitaimman kassan, olin ostamassa tietyn kokoista iPadia valkoisena, mutta juuri se koko oli loppu, luulin omistavani langattoman aseman, mutta en omistanutkaan, modeemini muuntaja hajosi pistorasiaan ja aiheutti sulakkeen palamisen, hävitin korupihdit, unohdin mökille lähtiessäni iPadin johdon kotiin, jota tarvitaan koneen lataamiseen, unohdin peruuttaa kuntosalivarauksen ja sain karenssia varaamiseen jne. jne. 
Tällä viikolla taas kaikki on ollut toisin. Sain aivan ihanan kutsun "10 vuotta Turussa" -bileisiin. Lisäksi vuokralaiseni tyhjensi tänään asunnon, jonka saan laitettua myyntiin aikaisemmin kuin uskalsin toivoa, varasin lennot Barcelonaan loppusyksyksi/alkutalveksi (jee!), keksittiin siskojen kanssa idea joulumyyjäisistä ja laitettiin töpinäksi sen järjestämiseksi, ostin tänään 2 ihanaa kirjaa ja 3 ihanaa uutta lehteä palkitakseni itseni kamalasta hammaskiven poisto-kokemuksesta. 
Nyt lasi punaviiniä, laukun pakkaus huomista mökille lähtöä varten ja sitten nautiskelemaan lukuhetkestä.


6 comments

Akissfromthepast said...

hammaskivenpoisto on kyl aika inhottavaa. mut onneksi tällä viikolla oli roppakaupalla kaikkea kivaa :) tästä uuteen nousuun :)

Cici said...

akissfromthepast: Totta! Se on yhtä tuskaa, mutta pakko se on tehdä. Ja nyt on jo parempi mieli ja olo! :-)

Hannele Ruusukummusta said...

Sillä lailla ne viikon vaihtelevat...onneksi...☺

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Jotkut päivä/viikot ovat juuri sellaisia, että kaikki menee pieleen, toisina päivinä syntyy hienoja ideoita, onni potkii, kaikki ovat kivoja ja kaikenlaista hauskaa tapahtuu. Onneksi onnesi on kääntynyt...

hauska tuo kutsu.

Petra said...

Oot sä kyllä melkoinen kuvaaja, kun tuo mun tekemä kutsu näyttää melkeinpä PAREMMALTA kuvattuna kuin livenä! :D Ihanaa, että ootte tulossa. Kävin tänään just ostamassa suunnistuksen voittajajoukkueelle palkinnot.

Cici said...

Petra: No ei kai nyt sentään. On tosi kiva tulla, odotetaan Turun reissua ihan innolla eli kiitos paljon vaan kutsusta!!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator