Vinkki + kysymys

Kaikki valokuvauksesta kiinnostuneet, jos ette ole jo käyneet Tennispalatsissa Helsingin taidemuseossa, jossa on mm. Hannes Heikuran Dark Zone-valokuvanäyttely, niin suosittelen käymään. Näyttely on auki vielä 4.9. asti. Kävimme katsomassa Heikuran näyttelyn Taiteiden yönä ilmaiseksi (!) ja se oli ihana! Kuvat ovat mustavalkoisia ja valon sekä varjojen käyttö aivan mahtavaa. Ostin kolme Heikuran valokuvapostikorttia muistoksi näyttelystä.
 Lisäksi ostin myös 10 kpl muita valokuvakortteja yhteensä 2 eurolla! Alla omat suosikkini.
...ja sitten toiseen aiheeseen...ideoita mitä voisi tehdä napeista?

8 comments

Cherry/Kirsi said...

Oh no!! Onneksi muistutit, meinasi todella unohtua häiden keskellä koko juttu. Huh, vielä huomenna ehdin onneksi, kiitos!!

Outi-Hyypiön elämää said...

Pinterestiä selatessani löysin aiemmin tällaisen idean jota aion itsekkin hyödyntää: http://d30opm7hsgivgh.cloudfront.net/upload/95152859_tgcEyqz7_c.jpg tai http://1.bp.blogspot.com/-Mlj9TsDESJg/TbG0gCXrqLI/AAAAAAAAARQ/2bFwamHPvkA/s1600/Button+Art.jpg

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Tuo pitäisi käydä katsomassa, olen aina pitänyt Heikuran kuvista. Mahdankohan ehtiä...

Nappiaskartelusuosikkini on tämä. http://ny-image0.etsy.com/il_570xN.82932616.jpg

Vaikka en osaakaan ommella (ja silti tienaan tekstiilistä leipäni...), tämän pystyisin tekemään valmiiseen tyynynpäälliseen.

Riitta said...

Kauniita nappeja ! Niistähän voi tehdä vaikka kauniita rintakoruja yhdistettynä nyörien ja kankaiden kanssa, tuunailla laukku , vaate kengät uusiksi. Koristella tuikkukuppia tai peilin reunaa, tehdä pieniä tauluja...mielikuvitus vain valloilleen ;)
Iloa päivääsi!

Cici said...

Cherry: Joo, ehdottomasti kannattaa käydä katsomassa...vaikuttavia kuvia.

Outi: En saanut linkkiä auki, mutta yritän uudelleen.

Lumo: Yritä ihmeessä ehtiä, ovat hienoja kuvia!

Riitta: Kiitos vinkeistä! Ihanaa päivää myös sinulle!

Petra said...

AW: Tuossa Outin linkissä on kaksi linkkiä (huomaa tai-sana siellä välissä). Mä yritin kanssa ensin koko pötköä enkä tietenkään saanut mitään auki. :)

Mä meinaan jossain vaiheessa tehdä napeista magneetteja.

Maketsu said...

Jep, jos kerkeen niin käynkin viikonloppuna. Teet napeista hienon tyynyn! Tai siis tyynynpäällisen. Toinen puoli nappeja, toisella puolella pehmeä sametti, vako sellainen.

Cici said...

Petra: Kiitos! :-)

Maketsu: Kannattaa keretä! Mä en osaa ommella...eli sen takia noi kangasjutut ei oikein luonnistu multa, mutta muuten hyvä idea!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator