Aarteita metsästämässä

Sunnuntaisin käyn usein Kaivarin Kanuunassa katsomassa josko kirppikseltä löytyisi mukaan jotain mukavaa. Yleensä läpikäyn nopeasti myös Kanuunan ns. vintage-osaston. Tällä kertaa nimenomaisena tarkoituksenani oli penkoa tuo vintage-osasto erityisen tarkkaan ja onneksi osastolla olikin normaalia enemmän ihanaa vintage-tavaraa tarjolla. Ideanani oli siis etsiä vanha strassikaulakoru tulevia kesähäitä varten (joo, hääjuttuja tulee nyt aika paljon vielä ennen kesää).
Onnekseni päivä oli suotuisa ja minulla oli jopa valinnanvaikeus Kanuunassa. Päädyin kuitenkin tähän 1950-luvulta peräisin olevaan strassikoruun, joka oli ehkä näyttävin kaikista kokeilemistani koruista. Hintakin oli ihan siedettävä, joten (oletettavasti) tarinoita täynnä oleva koru pääsi mukaani.
Vintage-osastolla oli myös ihania käsilaukkuja ja niitä oli paljon...minulla oli kaksi vaihtoehtoa melkein kassalle asti, mutta lopulta päädyin ostamaan alla olevan mustan kovakuorisen juhlalaukun kullanvärisellä ketjulla. Tällaista minulla ei vielä ole. Laukun sisällä lukee ainoastaan, että se on tehty Alankomaissa. Tämä laukku sopii hyvin vaikkapa oopperailtaan.
Tina ja hopea ovat IN...pieni tinakuppi maksoi vain euron
Paljettihame rientoihin lähti 6,50 eurolla
...ja löytyi Kanuunasta yksi kiva 3 litran lasipurkkikin 2 eurolla

6 comments

kerttu said...

"Tällaista minulla ei vielä ole." Näin minäkin aina ajattelen, ostaessani mitä vaan... Ü Hienoja löytöjä!

Petriina said...

Hienoja kirppislöyöjä olet taas tehnyt !

Niina said...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Voi, kun täälläkin olisi tuollainen vintage-kirppis :) Hääjutut ovat tervetulleita, koska siskoni on menossa naimisiin ensi kesänä ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan :)

Kirsikka... said...

kivoja löytöjä!
oletko kesällä menossa naimisiin?
:)

Absolutely white said...

kerttu, Petriina: Kiitos!

Niina: Kiitos! Kanuunan vintage-osasto on kyllä kiva. Hyvä, että joku ainakin jaksaa lukea hääpostauksia. ;-)

Kirsikka: Kiitos! Joo, olen kesällä menossa naimisiin.

Kati said...

Hurjan hienoja löytöjä! :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator