Ravintola Raku Ya

Mieheni ja minun syntymäpäivät ovat kummatkin tammikuun alussa ja tapana on käydä synttärien kunniaksi ulkona syömässä (paljon sushia!). Kävimme minun syntymäpäivänäni sushi-illallisella Yumessa, joka on hotelli Kämpin naapurissa. 


Miehen synttäreiden kunniaksi kävimme viime viikolla Raku Ya:ssa, joka sijaitsee Etelärannassa. Herkkuamme ovat makirullat ja niitä tilasimmekin muutaman satsin, kuten kuvasta näkyy. Oli todella hyvää! Suosikkimakiksi nousi kummankin mielestä raku, joka sisältää friteerattua jätti-katkaravun pyrstöä, yakitori-kastiketta ja majoneesia. Slurps!
 Tulihan sitä syötyä myös pari herkullista nigiriä

10 comments

MouMou said...

O, mitä herkkuja!:)

Sofié said...

Oh, Raku Ya on minunkin yksi ravintolasuosikeista :)) Yumessakin olen käynyt, mutta tykkään Raku Yasta enemmän. Suosittelen käymään myös kauppahallin sushi-paikassa. Ennen sillä ja Raku Ya:lla oli sama omistaja, joten samoja herkkuja löytyy. Olen syönyt siellä ensimmäiset sushini, n.12 vuotta sitten ja kävin siellä myös viime viikolla :) Maistappas yaki shake-nigiriä, tosi hyvää :)

Riina said...

Aahhh, nyt tuli kauhee himo noihin! :D

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Näyttää hyvältä!

Ensi viikolla olisi tarkoitus käyttää ennen joulua ostamani City Dealin alennuskortti Sushibar & Wineen, vähän arkisempi paikka kuin Yume tai Raku Ya, mutta saanut ihan hyvät arviot.

Em said...

Mullakin oli tuo Citydealin alennuskortti Sushibariin mutta itse vähän petyin siihen.. oli siinä kyllä paljon erilaisia paloja, että uusia makuja tuli runsaasti..

Aikasmoinen satsi teillä! :)

Rii said...

Oi, Raku Ya:ssa on NIIN hyvää sushia! Herkullisen näköiset annokset!

Anna-Maria K said...

Onko nuo makirullat ihan eri juttu kun sushirullat? Olen täysin epätietoinen näistä jutuista, mutta haluaisin ehdotomasti joskus maistaa! Yritin houkutella miestänkin että mennän sitten Kiinassa syömään sushia, mutta on kuulemma liian epämääräsiä :D

Cici said...

Sofié: Minäkin pidän Raku Ya:sta enemmän kuin Yumesta ja ihan ykköspaikka sushille on Tokyo55! Pitää käydä myös Kauppahallissa testaamassa paikka. Siellä en olekaan vielä käynyt.

Lumo ja Em: Olemme mieheni kanssa käyneet Sushibar & winessa myös jo useamman kerran ja ainakin minä pidän paikasta ja sen susheista. Lounaalla saa vielä ihan kivanmakuista valkoviiniä 3,50/12 senttiä. Lisäplussana on ihanat Marimekon astiat!

Ansku: Makirullat on sushia eli varmaan niitä voi sanoa sushirulliksikin. Suosittelen maistamista! Ensimmäisellä maistamiskerralla ei vielä välttämättä avaudu sushin ihanuus, mutta minulle se on nykyisin yksi lemppariruuista.

Kaaponkammari said...

Olen ensivisiitillä luonasi ja loppukuusta olen menossa tuonne samaiseen ravintolaan syömään. Täytynee tilata noita katkarapuja:) Harvoin käyn missään, mutta nytten meinaan lähteä ystävättären läksiäisiä viettämään.

Mielenkiintoinen blogi sinulla!

Cici said...

kaaponkammari: Kiva, että tulit visiitille! Katkaravuista pitää sanoa sen verran, että ne taisivat olla ainoa laimea osa annoksesta...piti olla makeita katkaravun pyrstöjä, mutta ne eivät maistuneet oikein miltään eli jos listalla on joku muu katkarapu nigiri, niin ehkä kannattaa kokeilla sitä. Muuten ruoka oli kyllä huippuhyvää!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator