Saapuneet postipaketit

Ostelin helmiä aika paljon ennen joulua netistä ja nyt alkavat pikku hiljaa olla kaikki koossa eli postitus USA:sta tai Kiinasta kestää lähetystavasta riippuen yleensä parista viikosta neljään viikkoon. Joulunaika tietysti viivytti minun tilauksiani olennaisesti.

Pyöreitä laavakiviä, isompi kivi on TODELLA iso
 Mustia akaatteja...ihania
 Vaaleita ja turkooseja laavakiviä...mielenkiintoisia
 Lisäksi tilasin ihastuttavaa turkoosia samettinauhaa muistaakseni 100 metriä8 comments

Anonymous said...

Ihania! Turkoosi on mun lempiväri. Mitäköhän ihanaa aiot noista loihtia? Tänä keväänä lienee muodissa aika isot korut. Minä ainakin haluaisin jonkun tosi pitkän ja raskaan korun :)

Niina said...

Kauniita kuvia ja ihanan näköisiä helmiä, erityisesti nuo agaatit!

Tilailetko korutarviikkeesi eBaystä vai mistä, jos saa kysyä? :) Minkä laatuisia nuo tilaamasi laavakivet ovat? Viimeksi meinasin noita tilata, mutta en sitten uskaltanut, pelottaa että ne on ihan hullun röpelöisiä ja tyyliin puolikkaita helmiä :)

Tilaatko myös makeanvedenhelmet ulkomailta? Jos tilaat, niin kuinka olet varmistunut niiden aitoudesta ja minkä laatuisia ne ovat olleet? Niitäkään en ole vielä em. syistä tilannut :)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Laavakivet ovat ihania. Itselläni Design Laakso & Sundmanin laave-hopeakoru, näyttää raskaalta mutta on yllättävän kevyt kantaa

http://lumolifestyle.blogspot.com/2010/06/lava-stone-necklace.html

Samettinauha on oikein Tiffanyn-turkoosia!

Sarppu said...

Kauniita, pitäisiköhän uskaltaa tilailla hiukan kauempaa...

Cici said...

Annika: Ehdin jo tehdä turkooseista laavakivistä ihan vain sellaisen yksinkertaisen kaulakorun. Muut ovatkin sitten vielä työn alla.

Niina: Tilaan pääsääntöisesti sekä eBaystä, Etsystä että parista suomalaisesta helmikaupasta (Helmiliina ja Helmikuume). Tilaamani laavakivet ovat olleet hyviä eli osan olen tilannut vahapäällysteisenä ja osa on ilman vahapintaa. Mitään rikkinäisiä tai muuten huonomuotoisia en ole saanut. Olen tilannut myös makeanvedenhelmiä ulkomailta, mutta noista käyttämistäni kotimaisistakin kaupoista saa todella hyviä hinta-laatusuhteeltaan olevia makeanvedenhelmiä eli niitä ei välttämättä kannata tilata esim. eBaystä. Ebaystä tilaamani makeanvedenhelmet ovat olleet todella vaihtelevan laatuisia eli osa on ollut ihan huonoja, mutta niistä olenkin sitten maksanut jotain euron/kpl sisältäen postikulut eli ovat olleet halpoja. Aitouttahan ei hirveästi voi varmistaa etukäteen eli on luotettava myyjään. Ebayssä ostan useimmiten ns. "Top sellereiltä" eli laatu on silloin yleensä hyvää.

Lumo: Kävin katsomassa korusi ja se on todella kaunis! Samettinauha on kyllä herkullisen värinen mielestäni ja tosiaankin Tiffanyn vihreä.

Sarppu: Ainakin omat kokemukset niin eurooppalaisista nettikaupoista että juuri eBaystä ja Etsystä ovat olleet tosi hyviä eli kannustan kokeilemaan!

Niina said...

Okei, hyvä tietää! :) Minäkin olen ainoastaan kerran pettynyt eBay tilauksessa - helmet olivat aivan ällöttävän ruman värisiä. Mutta muuten olen kyllä ollut tosi tyytyväinen sieltä tilatessani! Ja niinkun tuolla omassa kommenttilaatikossa kirjoitin, en niitä ihan aitoina kehtaa kaupata, mutta pysyypähän ainakin materiaalikulut alhaisempina kun tilaa suoraan ns. maahantuojilta... :)

Hannah said...

Onpa ihania!!
Inspiroivia hetkiä toivottaen!
Lämmöllä, Hannah

Cici said...

Hannah: Kiitos!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator