Kirpputorisaalis

Pitkästä aikaa kävi tieni kirpputorille ja muutama kiva löytö sieltä löytyikin. 


Paras löytö omasta mielestäni oli tämä ihana kirja, jota mieheni kanssa katselimme Akateemisessa ennen joulua, mutta hieman suolaisen hinnan (jotain 40 euroa) vuoksi jätimme ostamatta. Tänään löysin kirjan 7 eurolla.
Strassipanta ja vihreä Polan satiinipaita, yhteensä 3 euroa
 Nanson Paavo Nurmi -aiheinen punainen kangaskassi kuntosalikassiksi ja IVANAhelsingin muistivihko, yhteensä 5 euroa
 Tanskalaista käsityötä eli käsintehty Aqua vesipullo sekä Riihimäen lasin pieni kannellinen purkki (keräilen näitä), yhteensä 1,20 euroa
 Askartelutarvikkeita...leimasimia, papereita, leimasinalusta, yhteensä 5 euroa
 Tinamaljat, yhteensä 4 euroa
 Kivihelmiä ja lasihelmiä sekä muutama makean veden helmi, yhteensä 5 euroa10 comments

Riitta said...

Missähän päin on kirppis ja mikä sen nimi josta löytyy noin paljon aarteita yhdellä kerralla ?
Iloista sunnuntai iltaa sinulle :)

Vekarus said...

Kivoja löytöjä! Minäkin olen utelias kuten Riittakin :-)

Unknown said...

Hih, luin ensin, että stressipanta. Voisi olla muuten käytännöllinen!

Tuo punainen kangaskassi kelpaisi minullekin. Teet kyllä tosi hyviä kirppislöytöjä. Minä tällä hetkellä lähinnä myyn kirppiksellä, tosin ostin jopa muutaman vanhan astian. Ehkä mun kirppis-silmä kehittyy...

SinikkaLeena said...

Aika hyviä löytöjä! Paavo Nurmi -kassi on tosi makea! Minkä firman??

Kirppis-silmä kyllä tosiaan kehittyy. Itse olen elänyt puolet elämästäni kirppiksillä ja tutut aina ihmettelee, että miten näen siellä kaiken, mitä näen:)

Niina said...

Minäkin mietin, että missä ihmeen unelma-kirpparilla olet käynyt? Ihania esineitä. Ja tietenkin ihania helmiä, en ole ikinä nähnyt irtohelmiä myytävän kirpparilla, mutta en ole kyllä etsinytkään :)

Cici said...

Olin Valtterissa Vallilan makasiineilla. Se on vakipaikkani ja toinen on Kaivarin Kanuuna. Helsingissä siis molemmat kirppikset. Kävin tänään Kanuunassakin, mutta sieltä ostamani "aarteet" tulee esittelyyn myöhemmin.

Anne: Minä myös myyn paljon kirppiksellä omia vanhoja tavaroitani, joita en enää tarvitse...ensi viikonloppuna muun muassa olen taas myymässä Valtterissa.

Leena: Kassi on Nanson. Sen sisäpuoli on muovia ja siksi ajattelinkin sen kuntosalikassiksi, jossa voi sitten kuljetella hikisiä vaatteita hyvin. :-)

Niina: Irtohelmiä myydään aika harvoin kirppiksellä, mutta tänään oli myynnissä yhdellä naisella pussitettuina helmiä sekä kokonaisia nauhoja erilaisia kivihelmiä.

Carlina said...

Kivoja löytöjä olet tehnyt. :) Huomasin sun lukeneen saman kirjan Mireille Guilianolta kuin itsekin. Nyt odottaa vuoroaan häneltä "Ranskattaret eivät liho"; tosin saatan säästää sen helmikuun matkalukemiseksi. Oletko lukenut senkin?

Mirjami said...

Hauskoja löytöjä ja niin hyvään hintaan!

Cici said...

Carlina: Kiitos! Jätinkin jo blogiisi viestin, mutta en siis ole lukenut Guilianolta muita kirjoja kuin Työelämän taidon.

Mirjami: Joo, olen itsekin aina välillä yllättynyt kuinka edullisesti ihmiset myyvät jotain juuri sellaista, jonka minä haluan ostaa. ;-)

Henna said...

Vau, mielettömiä löytöjä! Valtterille täytyy kyllä itsekin päästä. Kiitos kirpparivinkeistä!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator