Häät: kukat

Mietiskelen häiden kukkia. Lähinnä tässä vaiheessa muita kukkia kuin itse hääkimppua. Toivoisin, että kukka-asetelmat voisivat olla mahdollisimman pitkälle tehty luonnonkukista. Yksi ajatukseni on se, että voisikohan niitä yrittää kasvattaa itse...siis istuttaa äidin kukkamaahan muutamat kukkasiemenet?


Jotain tämän tyyppistä olen ajatellut eli erilaisia kukkia erikokoisissa ja -mutoisissa maljakoissa.
tai jotain vielä simppelimpää kuten tämä
toisaalta myös täysin valkoiset kimput voisivat olla todella tyylikkäät
ja kynttilöiden sijasta lyhtyihin voisi laittaa vettä ja kukkia
tämä on hääkimppu, mutta tällaisia voisi tehdä vähän pienemmässä mittakaavassa pöytäkimpuiksi
Kiva idea on myös koristella tavallinen lasipurkki esimerkiksi kakkupaperilla, johon on painettu leimalla joku teksti...ja kukat ovat ihanan väriset
Kuvat ovat lainattuja ja niiden lähde löytyy Pinterestistä Wedding boardistani.

5 comments

Vekarus said...

Minä pidin eniten kukkalyhdyístä!Hurmaavat!

Niina said...

Tykkään tosi paljon tuosta ideasta että kaikki maljakot on erilaisia. :) Jos kukat niiden sisällä on kuitenkin samaa sarjaa, niin vaikutelma ei olis ihan liian boheemi.

Vitsit, näitä sun juttuja katsellessa tekis mieli laittaa omat hääsuunnittelut käyntiin samantien. Mutta toivon mukaan minä pääsen valkkaamaan kukkia sitten vuoden päästä :) HUI!

Lumo said...

Pöytäkoristeiden ei tosiaankaan tarvitse olla muodollisia tiukkaan sidottuja kukkakaupan luomuksia.

Meillä oli huhtikuun häissä pitkien pöytien koristeena vanhoille pienille peltilautasille laitettujen nauhoin koristeltujen paksujen pöytäkynttilöiden ja lasikivien lisäksi valkoisen sireenin pitkät oksat yksi kerrallaan yhden kukan maljakoissa. Oksat oli pidetty kylmiössä viime hetkeen, niin että ne olivat nupullaan ja vaaleanvihreitä. Näytti kauniilta ja tuli edulliseksi.

Kimppunikin oli kokonaan vaaleanvihreistä kukista; jouluruusua, neilikoita, ruukuja, leinikkejä. Siihen ei ollut toivomuksestani sidottu yhtään lehtiä mukaan.

Tuntuu, että kuudessa vuodessa netin ideapankit ovat todella räjähtäneet käsiin, omia häitä suunnitellessani ei ollut läheskän näin paljon hauskoja ideoita tarjolla, joten ihan omilla ideoilla mentiin. Nyt fiilistelisin varmaan loputtomiin eri sivustoilla.

Em said...

Ihan hyvinhän maalle voi viedä kasvatettavaksi kukat. Takapihan Lemmikki-kukkahan on myös kaunista.. Eiköhän sieltä muutama nuppu liukene :)

Absolutely white said...

Lumo: Kiitos paljon hyvistä vinkeistä! Saisiko blogiisi kuvia huhtikuun häistä?

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator