Syömme kotona todella usein salaattia, mutta lämmintä lohisalaattia emme ole tainneet koskaan aiemmin kokeilla. En edes tiedä miksi, koska pidämme kyllä kalasta (kuten sushipostauksista on voinut huomata). Kokeilimme erittäin yksinkertaista lohisalaattia. Paistoimme marinoidut lohet, pilkoimme kurkun, kirsikkatomaatit ja paprikan sekä lisäsimme rucolaa ja muita salaatinlehtiä...é voila. Aika maistuva salaatti edullisesti ja helposti.
Minä dippasin salaattia vielä maustamattomaan jugurttiin...ja oli hyvää.
Lohisalaatin kanssa sopii mainiosti valkoviini, esimerkiksi tämä alsacilainen riesling - pinot gris. Hinta oli muistaakseni jotain vähän päälle 10 euroa.
4 comments
Kuulostaa hyvältä.
Rieslingiä tulee usein juotua itämaisten ruokien kanssa, sopii raikkaana varmaan hyvin lohisalaattiinkin.
Lumo: En juo kovinkaan usein valkkaria ja riesling on ehkä mun favourite rypäle eli siksi suosittelen lähes kaiken kalan kanssa rieslingiä. ;-)
namskis!
Näyttää hyvältä :)
Post a Comment