Laukkuni sisältö

Sain haasteen Petralta Petran maailma-kivoi jutui -blogista koskien käsilaukkuni sisältöä. Koska käsilaukkuja on itselläni niin moneen eri tarkoitukseen ja eri sisältöisinä, ajattelin esitellä työlaukkuni sisällön. Tyypillisesti työlaukkuni sisältää alla olevat tavarat:

- kalenterina toimii Moleskinin ihana iso ja musta kalenteri, jossa on mahtavasti tilaa muistiinpanoille
- Mulberryn lompakko + sydänavaimenperä
- paaaaljon kyniä, koska unohtelen niitä aina laukkuni pohjalle
- tällä kertaa eväänä Berry boost-rasia
- yleensä joku kirja tai lehti...nyt Italo Calvinon pokkari
- Nokian kännykkä
- joku huulikiilto tai huulirasva, nyt vuorossa Chanelin tummanpunainen huulikiilto
Kun lähden kaupungille jätän noista luetelluista tavaroista yleensä kalenterin pois, mutta lisään laukkuun usein kameran (ison järkkärin --> laukusta tulee superpainava!).

Itse laukkua vaihdan yleensä viikottain. Tällä viikolla kanniskelen tavaroitani oakin värisessä Mulberryssäni (sori, en muista enää tämän laukkumallin nimeä).
Tavaroiden lisäksi työlaukkuni...tai siis pikemminkin kaikkien laukkujeni pohja on yleensä vuorattu erilaisilla lippu-lappusilla, kuten esimerkiksi kuiteilla ja muilla epämääräisillä papereilla. En halunnut kuvata niitä nyt tähän postaukseen, mutta voitte ehkäpä kuvitella ne.

17 comments

Leena Lumi said...

Juu, minä aloin heti kuvitella kaikkea, mitä et ollut laittanut kuvaan;-) Minä olen auttamaton laukku- ja kenkäfriikki. Mieheni nimittää minua joskus uskaltaessaan Imelda Marcosiksi...

Kun olemme tyttöjen iltaa eli meillä on semmoinen Daamiryhmä, jonka kanssa käymme syömässä ulkona kerran kuussa ja samalla pisteytämme ruokapaikkoja, niin minulta aina pyydetään milloin mitäkin ja aina löytyy. Olin jo siirtymässä aivan pieniin laukkuihin, mutta ei siitä mitään tullut. Kuvittele nyt, kuljetan jopa lempituoksuani mukana sekä...

Leena Lumi said...

PS Marcovaldo on ihan suosikkini Calvinolta.

Petriina said...

Mallin nimi on Annie :-)

Hihii, onneksi minua ei ole haastettu tähän. En ikinä kehtaisi esitellä laukkuni sisältöä, yleensä mukana on kilo pikkuautoja ja kaikkea muuta mukavaa ja tarpeellista ;-)

Akissfromthepast said...

lompakko on tyylikäs!

Cici said...

Leena: Tuohan tarkoittaa sitä, että sinun tulee esitellä ehdottomasti laukkusi sisältö blogissasi! ;-) Minä olen niin surkea kaikkien meikkien ja hajujen kanssa, että en lähes koskaan kanna niitä mukanani. Tuo huulikiilto on ainoa, joka yleensä löytyy laukustani. Calvino on yksi lempikirjailijoista ja tuo Marcovaldo on ainoa suomennetuista, joka on vielä lukematta.

Petriina: Kiitos muistutuksesta! Kyllä minäkin olen nuo Mulberryn mallit aiemmin muistanut, mutta en ole viime aikoina ollut niin kova laukkufriikki kuin olin ennen ja siksi nämä nimijutut eivät ole pysyneet päässäni. Mielelläni haastaisin sinut esittelemään laukkusi sisällön. Sehän olisi hauskaa katsoa, mitä kaikkea sieltä löytyy pikkuautojen lisäksi. ;-)

akissfromthe past: Kiitos, pidän lompakosta itsekin! Se on jo vanha, mutta muuttuu vanhetessaan aina vain paremmaksi. Miehelläni on sama lomakko, mutta miesten versiona.

Unknown said...

Kaunis laukku!
Laukun pohjalla pöyrii yleensä kaikenlaista. Välillä joku pastilli aski levahtaa mylläyksessä, ja kun kaupassa ottaa lompankon esiin, lentää mukana pari karkkia lattialle.

Itse aloin laukkujen käyttäjäksi vasta lasten myötä. Vaipat ja tuttipullot eivät mahtuneet enää taskuihin : ) Nyttemmin olen käsilaukkuistunut. Vaikeaa tuntuu olevan myös siirtyminen pienempiin veskoihin.

Cici said...

Anne: Tunnen myös tuon ilmiön, että joku karkkiaski/karkkipussi/pähkinäpussi jne. aukeaa laukussa ja levittäytyy laukun pohjalle. :-)

http://marjonsivuilut.blogspot.fi/ said...

Laukku voisi muuttaa meille, on siksi omaan makuuni sopiva:)

Cici said...

Marjo: Heh heh...pidän itsekin tuosta laukusta...ja ylipäätään Mulberryn laukuista, kun niissä on niin hyvä ja vahva nahka.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Noita laukkuesittelyjä katsoessa on tullut mieleen, mitä kaikkea on jätetty esittelemättä... vai eivät kai kaikki oikeasti ole niin organisoituneita, että laukusta löytyy alle kymmenen esinettä mukaanlukien avainnippu ja meikit.

Omani rönsyää, säännöllisestä perkauksesta huolimatta...

Cici said...

Lumo: Totta, omastani jätin pois todellakin ne lippu-lappuset, mutta oikeastaan muuta "ylimääräistä" ei laukustani löydy.

Petra said...

Kiitos! :) Tää on yllättävän mielenkiintoinen haaste. Ja tuo laukkusi on kyllä kaunis, täytyy sanoa.

Cici said...

Petra: Kiitos, pidän tuosta laukusta, kun se on melkein ainoa laukkuni, joka on konjakinvärinen.

Petriina said...

Voisin tarttua tähän, nyt kun minulla on sopivan kokoinen laukkukin käytettävissä ;-)

Cici said...

Petriina: Jee! Innolla odottelen postaustasi!

Linnea / kujerruksia said...

Todella kaunis laukku ja hauska sisältö! Minulla on usein aika samansisältöinen :)

Cici said...

linnea: Kiitos! yritän pitää laukkuni sisällön mahdollisimman simppelinä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator