Sunnuntai ruokakuvina

Sunnuntai lähti käyntiin luonnonjugurtilla ja marjamyslillä. Herkkua!
Yleensä, kun kokkaamme kotona emme tee mitään erityisen fancyä ja vaikeatekoista, vaan pikemminkin perusraaka-aineista hyvää ruokaa. Näistä aineksista lähdimme sunnuntaina tekemään ruokaisaa salaattia.
Sunnuntaina oli vuorossa siis jokirapu-fetasalaatti. Salaatissa oli lisäksi myös paprikaa, kirsikka- ja pisaratomaatteja, kurkkua, cantaloupe-melonia, jäävuorisalaattia, avocadoa, kananmunaa, viinirypäleitä ja chilipähkinöitä.
Salaatin lisäksi teimme myös aina niin ihanan makuisia lohkoperunoita...tai batatas bravaseja espanjalaisittain. Vaikka yritämme hieman vältellä hiilareita, on näitä perunoita aina välillä saatava.
Illalla vielä kahvia ja Pirkan mazarin -leivos.

7 comments

Anonymous said...

Herrrrrrkullista, paitsi ravut, joille olen allerginen. Ja ihanat astiat, nehän ovat puoli ruokaa! Tykkään salaateista, vaikka tänään söinkin kaupungilla puolikkaan vegesubin Em:n entisen työpaikan muistoksi, ellei muuten ;)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hyvän näköistä salaattia! Nuo uuniperunat ovat hyviä ja helppoja, välillä perjatairuokana meillä. itse yleensä maustan tilkalla öljyä, pippurilla, suolalla ja tuoreella rosmariinilla. Toimii myös bataatista tehtynä.

Cici said...

Annika: Subissa on kiva käydä aina välillä. Se on meidän kodin ja kuntosalin välissä, joten joskus kuntosalin jälkeen ostamme subit. Itse olen nykyisin päätynyt ostamaan paahtopaistisubin sen alhaisen kalorimäärän vuoksi. Vegesubikin on hyvä ja tonnikalasubi.

Lumo: Me olemme myös tehneet noita uuniperunoita/lohkoperunoita bataatista. Bataatti on vaan niin makea, että ne käyvät erityisesti herkutteluruuasta.

Rii said...

Hyvältä kuulostaa chilipähkinät rapusalaatissa, pitääpä kokeilla sitä!

Cici said...

Rii: Musta tuntuu, että chilipähkinät sopii kaikkiin salaatteihin.

Jasmiina said...

NAM mitä herkkuja blogistasi löytyykään;) tuli ihan nälkä!

Linnea / kujerruksia said...

Herkullisia kuvia ihanalla otteella!

Minäkin ja mieheni mielellämme laitamme ruokaa nimenomaan hyvistä perusaineista. Pitääkin tehdä taas salaattia joku päivä..

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator