Maaliskuun ravintola

Tässä kuussa meinasi käydä huonosti uuden vuoden lupauksen osalta (= joka kuukausi on testattava uusi ravintolatuttavuus). Nimittäin alkoi jo näyttää siltä, että emme ehdi maaliskuussa testaamaan mitään uutta ravintolaa, jossa emme olisi jo aiemmin olleet. No, kuinkas sitten eilen kävikään. Olimme kävelyllä ja päädyimme testaamaan sushipaikan, jossa emme ole koskaan vielä kumpikaan käynyt.
Kyse on kotikulmillamme olevasta Gyosan sushista (Runeberginkatu 40), jota pitää ihastuttavan herttainen japanilaismies...tosin kaikki eivät välttämättä miehen huumoria heti ymmärrä. Meilläkin meni hetki ennen kuin tajusimme, että sushikokkihan vitsailee meidän kustannuksellamme.
Emme syöneet paikan päällä, koska paikka on todella pieni, vain kaksi pöytää. Otimme siis mukaan makeja (kurkku, lohi ja tonnikala) ja muutamat nigirit (inari = tofu ja katkarapu). Oli hyvää! Ei vedä vertoja Tokyo55:lle, joka on edelleen lempisushipaikkamme Töölössä, Helsingissä, Suomessa...ehkäpä koko Euroopassa, mutta voittaa kyllä useimmat "pikaruokasushipaikat". :-)

4 comments

Rii said...

Näyttää tooosi herkulliselta, erityisesti tässä lähestyvän lounasajan alla nälkäisenä katsottuna =D

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Hyvä idea! Tuollaien päätös pitäsi itsekni tehdä. Olemme nykyisin aikalaiskoja käymään ulkona syömässä Helsingissä.

Välillä tuntuu, että olen paremmin perillä New Yorkin ja Pariisin ravintolatarjonnasta, matkojen ravintolaruokailija kun tulee suunniteltua ahkerasti; jo pitkään ennen matkoja luen arvosteluja, katselen ravintoloiden omia sivuja ja selaan ruokalistoja...

Karoliina / Kirjava kammari said...

Mmm, sushi... * Homer drool*

Cici said...

Rii: Oli herkullista ja mullakin tekee aina vaan mieli sushia!

Lumo: Heh heh...minäkin mielelläni tutkin matkakohteen ravintolatarjonnan etukäteen, jotta ei tarvitse paikanpäällä "arpoa" mihin menee syömään.

Karoliina: Sushi on hyvää ja terveellistä! :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator