Salt & Pepperin aamiainen

Viime lauantaina testasimme Salt & Pepperin noin 8,40 euron aamiaisen, jonka olin ostanut meille CityDealin kautta jo useta kuukausia sitten. Aamiainen näytti tältä.
Puuro oli todella hyvää!
Juustosämpylä, jonka otin oli todella pehmeä ja ihan mukavan maukas. Myös miehen ottama kinkkureissari oli kuulemma hyvänmakuinen.
Saimme valita eri kahveista ja otimme cafe lattet. Kahvista tuli Etelä-Eurooppa mieleen...
Kyseisen diilin aamiaiseen kuului siis vapaavalintainen kahvi, sämpylä/reissari, hedelmä, puuroa, jugurttia, mysliä/muroja, kananmuna ja mehua. Aamiainen oli ihan basic, mutta ei sillä hinnalla (n. 4 euroa/hlö), jonka siitä maksoimme voinut oikein muuta odottaakaan. Maut olivat kuitenkin hyvät.

4 comments

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Tuon tarjouksen jätin väliin, mutta aika monta muuta Citydealin tarjousta olen hyödyntänyt.

Parhaita ovat olleet Mange sudin illallinen ja Sushibar + winen sushitarjous, pari päivää sitten ostin Antiokia Atabarin lihapullalahjakortit, kun muutenkin tykkäämme käydä siellä vähemmän muodollisesti syömässä silloin tällöin.

Rii said...

Onhan se kiva välillä tehdä jotain pientä spesiaalia, kuten vaikka nauttia runsas aamiainen, mitäpä siitä vaikka se ei olekaan maailman ihmeellisintä sapuskaa, yhteistä aikaa kuitenkin!

Cici said...

Lumo: Itse olen käyttänyt Mange Sudiin myös jonkun tarjouksen. En muista oliko se Citydealin kautta vai jonkun muun. Atabarin lihapullatarjousta mietin, mutta jätin sen sitten ostamatta.

Rii: Niin totta!

Nani H said...

Kiitos tästä kirjoituksesta! Huomenna mennään testaamaan tämä aamiainen, juurikin Grouponin kautta hankittu. En odota ihmeitä, mutta onneksi ei tosiaan tarvitsekaan 3,5 € per nenä. :)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator