Idea

Jos omistaa paljon koruja ja paljon vanhoja kuppeja ja kippoja, niin nämä asiat voi hyvin yhdistää. Kokeilin miltä näyttää, jos laatikon täyttää vanhoilla astioilla ja astiat koruilla.

8 comments

Leena said...

Mä käytän kanssa vanhoja perintökuppeja säilytykseen. Niissä on pientä kamaa, kuten kuminauhoja, klemmareita jne. Sopii säilytykseen paremmin -kahvikuppeina kun ovat niin turkasen pieniä.

Kuva täällä: http://37tuntia.blogspot.com/2010/11/kaatopaikan-aarrehylly.html

Purnauskis said...

Nätisti toimii! Miulla muutama Aalto-maljakko toimiittaa samaa asiaa, mahtuu vähän enemmän tosin!

Leena Lumi said...

Ajan patinaa kirjassa oli koristeltu kynttiläkruunu ruusukupeilla. Hankkikaan ihmeessä tuo kirja ennen kuin se loppuu. Ihania ohjeita!

Purnauskis, minä lykkään jo marraskuun alussa ison Aalto-vaasin täyteen pieniä kirkkaita ledvaloja. Hieno talvitunnelmavalaisin.

Lumo said...

Somaltahan se näyttää!

Jos raaskii, vanhat kupit toimivat kepin päähän liimattuna lintujen uima-altaina! Kevät on näköjään kovasti mielessä, kun tämä tuli mieleeni...

Näin jokin vuosi sitten Cape Codisssa antiikkikaupan pihalla vanhoja parittomia teekuppeja liimattuina keppien päähän, jotka puolestaan olivat upotettuina pihanurmeen.

Toimii myös parvekkeen kulmissa, ostin Fidalta halpoja, mutta söpöjä kuppeja, joissa tiput peseytyvät kesäisin. Tässäpä aihe kesäpostaukseen... tulisipa vain kesä...

Yaelian said...

Miten kauniita kuvia! Ihania kuppeja ja korut myös.Sain vinkin blogistasi Leena Lumelta,ja ruokakuvasti Teneriffalta ovat aivan mielettömän upeita!

Miia said...

Kaunis yhdistelmä:)
Aurinkoista talvipäivää!

Mags said...

Oikein kiva idea! Ja kiitos edellä kommentoineelle Leenalle kirjavinkistä!

-Tuli virheitä edelliseen, voit poistaa...

Absolutely white said...

Leena, Purnauskis ja Lumo: Hyviä ideoita...kahvikupeistahan voisi askarrellakin vaikka mitä, mutta itse en kyllä taida raaskia ainakaan noita vanhoja Arabian kuppeja laittaa askarteluihin.

Leena Lumi: Kirja on hankintalistalla!

Yaelian: Kiitos ja kiva, kun tulit käymään!

Miia ja Mags: Kiitos! Mukavaa viikonloppua!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator