Jänskää

Tänään oli jännittävä päivä, sillä kävin kokeilemassa hääpukuja...valinnanvaraa on NIIN paljon. On todella vaikea päättää, että minkälainen häämekko olisi kaikista kaunein. Jokaisesta paikasta löytyi kyllä yksi tai kaksi ehdotonta suosikkia, jotka sopivat vartalolleni ja istuivat hyvin. Huomasin sen, että klassiset, aika yksinkertaiset puvut ovat mun juttuni, mutta toisaalta taas ehkä se kaikista paras oli kuitenkin tämä "kermakakku". Eli se siitä yksinkertaisuudesta sitten....
Hääpukusovitusten lisäksi kävin hakemassa vihdoinkin vihkisormukseni ja se on ihana! Yksi kaunis timantti valkokultaisessa rungossa...sopii täydellisesti kihlasormukseni kanssa, jossa on 11 timanttia. Aika hieno yhdistelmä omasta mielestäni!

17 comments

Suveliina said...

Oih, Se on niin ihana tunne =) muistan kyllä. Nauti jokaisesta hetkestä! niitä on ihana muistella jälkikäteen. Mukavaa viikonloppua!

Jonna said...

Kuinka kauniisti tuo sopiikaa sinulle, vau :)

Tuo on niin totta, että niin monet hääpuvut näyttävät päällä hyvältä, mutta minulle ainakin tuli sellainen todella oma fiiliksensä kun löysin sen oikean puvun.

Nauti pukujen kokeilusta, se on ihanaa :)

Kitty said...

Joannaa kompaten kauniita ja sopivia pukuja oli paaaljon, mutta kyllä siitä the puvusta tuli ihan oma fiiliksensä <3

Kaunis puku, tykkään todella paljon! :)

Sirutuuli said...

Kaunis puku.

Anonymous said...

Aivan mielettömän kaunis puku, ja sopii sinulle älyttömän hyvin!.:DD

Vekarus said...

Ihana!

Unknown said...

Istuu sinulle todella kauniisti!

kerttu said...

tosi kaunis, etenkin tuo yläosa on ihana!

Bride said...

Tavattoman ihana puku!!!!

Sofié said...

Voi miten kaunis puku!

Mari - Somasti said...

Siis ihan ältsi ihana puku! Toi lannekoristus on hieno! Tekisi mieli nähdä sinun vihkisormuskin, mutta eihän sitä vielä voi paljasta.. :)

Leena Lumi said...

Minäkin olen klassisen yksinkertaisuuden vaalija, mutta täytyy sanoa, että kuvan puku on todella lumoava. Anna nyt kerrankin periksi ja ole oikea prinsessa!

Mrs J. said...

Eksyin tänne lukemaan ja tulen toistekin.

Tuo häämekko tuossa kuvassa on aivan upea, muistan kuinka ihanaa oli etsiä sitä itselle täydellistä pukua. Mullakin aikanaan täysin suunnitelmien vastaisesti puku oli sitten aika muhkea, mutta niin ihana. Kummasti vain ne puvut, joita ei ensin itselle ajattele sitten näyttävätkin päällä ihanalta.

A-L said...

Upea puku. Minusta tuo on enemmän klassisen tyylikäs, kuin kermakakku. Mutta onhan kermakakkujakin toki monenlaisia:D Omista häistäni tuli kesällä 15 vuotta ja pukunikin on vielä tallella. Jotenkin en ole siitä raaskinut luopua, vaikken sillä mitään teekkään.

Ihania ja ikimuistoisia häävalmisteluita sinulle:)

Cici said...

Kiitos kaikille ihanan ihanista kommenteista! Kuvan puku on upea, mutta hylkäsin sen kaupassa, koska sen kanssa on hankala liikkua..alaosa on niin muhkea. Yläosa on todella nätti ja toivon löytäväni sellaisen puvun, jossa olisi samanlainen yläosa, mutta maltillisempi alaosa. Pienoista paniikkia ilmassa, koska osa kalliimmista puvuista pitäisi tilata nyt, jos haluaa olla varma, että puvun saa heinäkuuksi. Iik!

Anonymous said...

Aivan upea puku - ja on kylla sulla upea kroppakin :))

Netta-Natalia Löytynoja said...

Mulla sattu niin hyvin ku itselle etsin pukua että se THE puku löyty suoraan liikkeestä oikean kokoisena. Tosin sitä ehti sovitella melko monta kertaa ennen häitä, kun taisin sen n.7kk ennen ostaa.
Saanko harakkana kysyä että paljonko sulla on karaatteja siinä keskitimantissa. Itse oon suunnitellu että jos 2v hääpäiväksi päivittäs keskitimantin isompaan. Tosin mun sormuksessa se voi olla vähän hankalaa, kun se on bezel istutettu ja sivussakin on vielä pienemmät bezel istutetut timantit. No, jos ei isompaa timanttia, niin ainakin rungon käyn hiotuttamassa kapeammaksi, tuo 4mm on vähän liian leveä.
Tulipa pitkä vastaus. Alkaa näköjää kyllästyminen häitä kohtaan olla ohi, kun näin paljo tulee teksiä :D

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator