Ystävänpäivän viettoa

Kävimme testaamassa Ystävänpäivän kunniaksi kreikkalaisen El Greco -ravintolan Töölössä. Tämä ravintola on helmikuun "testiravintolamme" eli kyse on ravintolasta, jossa kumpikaan meistä ei ole aiemmin käynyt. Makujensa puolesta El Greco ainakin täytti odotuksemme. Tosin annoksen kokoon nähden mielestämme ruoka oli ehkä hieman ylihinnoiteltua.
Otimme kahdelle hengelle puoliksi El Grecon laajan alkupalalajitelman, joka maksaa 42,90 euroa. Tarjoilijan mukaan laaja alkupalalajitelma riitää kahdelle hengelle pääruuaksi. Olemme samaa mieltä. Tosin, jos on oikein kova nälkä, voi jäädä nälkäiseksi vielä tämän jälkeen. Mekin aluksi kyllä luulimme, että nälkä jäisi, mutta yllättäen olimmekin aivan täynnä koko annoksen syötyämme. Laaja alkupala-annos sisältää tzatzikia (ihanan raikasta), munakoisosalaattia, kantaifi-juustopiirakkaa (aivan taivaallista!), kalmaria (annoksen huonoin osa mielestämme), tomaattijättikatkarapuja, kesäkurpitsapyöryköitä (nämä olivat kyllä littanoita, ei pyöreitä), pinaattipiirakkaa (aivan herkkua!), viininlehtikääryleitä (aina hyviä!) ja lisäksi olisi pitänyt olla kreikkalaisia juustoja, mutta meillä oli oliiveja.
Kotona jälkkäriksi Laitilan mansikkaista skumppaa ja Kinderit. :-)
IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄN ILTAA!

10 comments

Johanna said...

Kuulostaa herkulliselta tuo illanviettonne, nam, herkullisen näköistä ruokaa. Ihanaa ystävänpäivää ♥

Riitta said...

Mitkä herkut!
Sydämellistä ystävänpäivää myös sinulle ♥

Mari - Somasti said...

Samoin! Kinderit on parhaita! Saitteko hyvät yllätykset? ;)

Kirsikka... said...

Kreikkalainem ruoka on Aina hyvää.kali orexi!ihanaa ystävänpäivää!

Hannah said...

Oi, ihanaista herkuttelua:)Sydänlämpöistä ystävänpäivän iltaa!

Cici said...

Johanna: Oli kyllä herkkua...todella mahtavat maut noissa kreikkalaisissa alkupaloissa. Kiitos samoin sinulle hyvää ystävänpäivän iltaa!

Riitta: Niinpä, kiitos samoin sinulle hyvää ystävänpäivän iltaa!

Mari: Kinder on mun herkkusuklaata! No, mies sai leimasinsormuksen, jonka mä olisin halunnut...no lopulta sen sitten sainkin. ;-) Ja minä sain jonkun kumiukon.

Kirsikka: Totta, kreikkalaista ruokaa voisi syödä ehkä joka toinen päivä...ja joka toinen päivä söisin sushia. ;-) Kiitos samoin sinulle ihanaa ystävänpäivän iltaa!

Hannah: Herkutteluapa hyvinkin. ;-) Kiitos samoin sinulle ihanaa ystävänpäivän iltaa!

birdiebabe said...

Ompas ihania herkkuja, ja Oiva skumppa on niin hyvää! :b

Maija said...

Mmm... Näyttääpä hyvältä, muutenkin tuo kreikkalainen keittiö kiehtoo omalla tavallaan:)

Henna said...

Oijoi!Täytyy heti laittaa ylös tuo paikka! Rakastan kreikkalaista ruokaa, mutta en ole uskaltautunut täällä käydä yhdessäkään ettei tule pettymyksiä. Kuva näyttää ainakin melko autenttiselta :)

Cici said...

birdiebabe: Joo, Laitilan Skumppa on oikein hyvää silloin, kun ei ole tarvetta avata kokonaista kuohuviinipulloa.

Maija: Maistui kyllä vähintäänkin yhtä hyvältä kuin miltä näyttää.

Henna: Suosittelen testaamaan El Grecon, jos kreikkalaisesta ruuasta pitää. Ainakin meidän makunystyröihimme saamamme maut olivat todella hyviä.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator