Luomua ja lähiruokaa

Tuntuu, että nyt olen niin "mainonnan uhri"... Jos ette ole jo huomanneet, niin luen ahkerasti Avec Sofién blogia ja siellä olevia herkullisia postauksia. No, eilisessä Sofién postauksessa kerrottiin Anton & Anton lähi/luomuruokakaupasta Töölön Museokadulla.
Kyllä, olin kuullut kaupan rantautumisesta Töölöön jo aiemmin ja kyllä, olen lukenut myös lehtijuttuja kaupasta. No, miksi en ollut käynyt siellä, vaikka kodistani sinne on kävelymatka? En tiedä. Joka tapauksessa Sofién maanantaisen postauksen jälkeen, päätin heti tiistaina eli tänään käydä visiitillä kaupassa. Kyllä kannatti!
Ja mitä herkkuja löysinkään...
Aivan ihania Renée Voltairen "kuumia cashewpaloja" (sisältävät cashewpaloja, hunajaa, cayannea, paprikaa ja suolaa = ekologinen luomutuote) ihastuttavassa lasipullossa. Näitä voi syödä sellaisenaan tai laittaa vaikkapa salaatin joukkoon. Ihana lempparini!
Kanniston ruispatonki oli myös niin hyvää! Ja päälle Anton & Antonista ostettua jokirapu-chili-majoneesia...taivaallista!
Renée Voltairen tummaan suklaaseen upotettuja goji-marjoja...terveellistä ja herkullista! 50 g pussi taisi maksaa 3,70 euroa.
Renée Voltairen Berry Boost askeja...paketissa on 6 kpl 28 g askeja ja hinta oli noin 5,60 euroa. Tämä ovat niin raikkaita ja energisiä, että ajattelin ottaa näitä töihin energiaa antamaan...ja mikä maku! Askissa on ainakin rusinoita, granaattiomenanpaloja ja mustikoita. 
Todella herkulliselta kuulostavaa "soossia" eli tulista chili-inkiväärikastiketta, jota pitää kokeilla heti viikonloppuna. Purkki maksoi 6,70 euroa.
Jälkkäriksi suklaabrownies puoliksi miehen kanssa...
Ja lopuksi vielä sellainen ylpeyden aihe, että yksi kaupan perustajista ja ideoijista on samasta alle 6000 ihmisen kylästä kotoisin kuin minäkin. Tunnen suurta ylpeyttä!

10 comments

Unknown said...

Porvoossahan on tuo Anton&Anton, ja vielä kaiken lisäksi "ei-niin-hyvällä" kauppapaikalla (pikku kaupungeissa on erittäin tärkeää missä puoti sijaitsee), mutta vetää asiakkaita kuitenkin mainiosti.

Cici said...

Anne: Joo, Porvoossa on se alkuperäinen Anton & Anton. Olisi ihanaa, jos tällaiset "lähikaupat" yleistyisivät. Suorastaan vihaan marketteja ja isoja ruokakauppoja, Stokkan Herkkua lukuun ottamatta!

Jonna said...

Itse täällä Porvoossa asustelen ja Anton&Anton on todella upea luomukauppa. Sieltä saa aarteita, kuten tästä päivityksestäkin huomasi!

Mari - Somasti said...

Noi askit näyttää niin herkulliselta!

Akissfromthepast said...

Nam. noissa on terveyttä ja hyvää desingia :) varmasti herkullisia. noi pähkinät pullossa näyttä äerittäin herkulle just salaatin kanssa, voi kaataa suoraan pullosta :)

birdiebabe said...

Tosiaan minäkin Porvoossa asustelevana löysin Anton & Antonin viimekesänä, vaikka se on ollutkin paljon pidempään. Sijainti kun ei ole mikään paras,mutta onneksi puskaradio sentään jotenkuten kulkee :) Olenkin sen jälkeen asioinut siellä säännöllisesti, ja pitäisi toki asioida enemmän. Tuntuu vaan että sillon kun on rahat finiitto, sitä rynniin supermarketteihin hakemaan halpatuotteita egologisuudesta ja terveellisyydestä välittämättä :(

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Totesin jo Sofielle, että on mukava, kun kivijalkakaupat palaavat Helsinkiin, nyt modernisoituina versioina. Etenkin kun niiden tarjonnassa on ruokaa, jonka taustat tunnetaan.

Itsekin löysin Anton & Antonin syksyllä jonkin blogin kautta ja kuten muutkin, ihastuin ja kirjoitin blogiini...

Riitta said...

Kiitti vinkistä, sait noista tuotteista ja kaupasta niin mielenkiintosen postauksen aikaan että laitanpa kaupan listalle kun käväisen Helsingissä:)

Iita said...

Oi että kuulostaa herkulliselta! Tyydyn lukemaan kokemuksista kun ei täällä peräkylässä tuollaisia liikkeitä ole, s-market on täällä se suurin kauppa :)

Cici said...

Joanna: Joo, kaupasta löytyy vaikka mitä ihanaa ja itseään saa oikein hillitä olla ostamatta kaikkea haluamaansa.

Mari: Askit on herkullisia sekä sisältönsä että ulkoasunsa puolesta.

akissfromthepast: Erityisesti Renée Voltairen tuotteissa on kiva design. Kaupassa oli lasipulloissa myös erilaisia siemenyhdistelmiä, joita voi kanssa käyttää kivasti salaateissa.

birdiebabe: Niinpä, onhan tuotteet "normaalia" massatuotetta kalliimpia ja ymmärrän kyllä tuon, että tilin näyttäessä tyhjyyttä ei välttämättä halua tuhlata rahojaan kalliiseen ruokaan.

Lumo: Pitää käydä lukemassa postauksesi Anton & Antonista.

Riitta: Ole hyvä vaan! Kannattaa käväistä todellakin ja ostaa jotain kivaa luomua, raw foodia tai lähiruokaa.

Iita: Se hyvä puoli isossa kaupungissa asumisessa tosiaan on, että tänne tulee kaikkea uutta ja kivaa...kuten nyt tämä Anton&Anton.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator