Häät: rakkaussitaatteja

En ole vielä päättänyt/keksinyt millä tavalla käyttäisin häissä hyväkseni aikojen saatossa keräämiäni rakkausaiheisia sitaatteja ja mietelauseita. Hyviä ideoita vastaanotetaan...
Kuva on lainattu ja sen lähde löytyy Pinterestistä Words boardistani.

11 comments

Jonna said...

Ihania sitaatteja. Tuollaisia voi käyttää niin monella tapaa häissä; kutsuissa, hääkarkkien tai mitkä teille tuleekin niin niiden yhteydessä, paikkakorttien tai pöytänumeroinnin yhteydessä, tulostettuna isommille papreille, joilla koristella juhlapaikan seiniä tai vaikka ripustaa "pyykkinaruille" pyykkipojille mietelauseiksi. Nämä tulivat näin ensimmäisenä mieleen :) Jotenkin ne todella kannattaa hyödyntää.

Pioni said...

Sinulla on kaunis, ihanin aatoksin höystetty blogi. Herkullinen, välillä liiankin :)

Anonymous said...

Ihania! Sinä taidat olla oikea romantikko :) Jos joku (esim. näppärä sukulaistyttösi) jaksaa auttaa näpertelyssä, niin mulla olisi yksi idea. Koin sen itse viime viikolla ollessani naisten iltapäivässä tampereen lähetyskodilla. Siellä naiset olivat tulostaneet värikkäille papereille raamatunlauseita ja laulunsanoja, ja ne oli leikattu pyöreään muotoon ja liimattu paperisille pienille kupinaluspapereille (kuten kakkupaperi pienoiskoossa) ja asetettu jokaisen kahvikupin alle. Siellä odotti sitten kiva yllätys, kun nosti kahvikupin huulilleen, ja nappasin omani tietenkin muistoksi ja nyt se on jääkaapin ovessa. Jotkut tosin olivat tuhrineet omansa, kun kahvia oli kuljetettaessa läikkynyt tassille...

Unknown said...

Tykkäsin tälläisestä ideasta: rakkaus ym kauniit ajatukset oli kirjoitettu sopivalla fontilla, ja tulostettu "etiketeiksi". Etiketit oli kiinnitetty viinipulloihin (kaikki alkuperäiset etiketit oli pesty ensin pois), ja pullot toimivat siis kynttilänjalkoina. Jokaisessa pöydässä oli useampi pullo, jossa kaunis lausahdus, sekä sen lisäksi kynttilävalaistus.

Harmi, että tähän ei voi laittaa kuvaliitettä : )

Cici said...

Joanna: Kiitos vinkeistä. Päällimmäisenä itsellä on ollut mielessä se, että ripustaisin niitä johonkin pyykkipojilla tai käyttäisin jotenkin pöydillä.

Pioni: Kiitos kaunis!

Annika: Ai minä romantikko vai? Hih, en tiedä. Tuo on kyllä hauska idea. Pitää laittaa korvan taakse.

Anne: Tuo sinun ideasi voisi toimia myös siten, että sitaatteja voisi liimata viinipulloihin, joista viinit tarjoillaan häissä...tai sitten erilaisiin lasipulloihin, joita olen kerännyt kukkia varten...Tätä en ollutkaan aiemmin ajatellut. Hyvä idea!

Chatrin said...

Hyviä vinkkejä annettu jo:) Mä printtaisin niitä varmaan pöydille. Laittaisin joko kehyksiin tai printtaisin pahviin.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Edellä on tullut hyviä vinkkejä. Noita voi tietysti myös sujauttaa häämakeisten tms. mukaan, liimata vieraskirjan sivuille, tulostaa läpikuultavalle paperille ja liimata ikkunaan, käyttää hääkutsuissa, vihkiseremonian ohjelmassa jne.

aana said...

huomenna on kaverin häät ja juuri tänään etsin netistä sopivaa ajatusta/runoa hääkortiin..voi kun olisin tullut tänne! nyt kortti on jo kirjotettu :( noh seuraavan kerran sitten!

lora said...

Rakastan erilaisia sitaatteja ja mietelauseita. Ihana idea käyttää niitä häissä.

Jos sitaatteja on runsas määrä itse varmaan tulostaisin niitä ja tekisin niistä pieniä kääröjä sidottuna paperinarulla ja täyttäisin niillä lasimaljakot jotka asettaisin jokaiselle juhlavastaanoton pöydälle. Pientä viihdykettä häävieraille :)

Linda said...

aaaw, aivan ihania!! noita lukiessa tulee vaan niin hyvälle mielelle. ja toiveikkaaksi. ;)

Cherry/Kirsi said...

Oiiiii aivan ihania <3 Tuli ihan tippa linssiin, kun luin! Meillä oli kihlakuvissa kehys mukana, johon olin tulostanut lyhyesti tekstin ja se näkyi sitten osassa kuvista. Noita sitaatteja olis ihana käyttää hääkuvissakin <3

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator