Teneriffa: ruokailu

Teneriffa yllätti positiivisesti ruokamahdollisuuksillaan ja aina herkullisten tapas-annosten lisäksi kokeilimme myös muita ei-niin-espanjalaisia ruokia. Ruokailimme pääasiassa Los Cristianoksen alueella.


Aloitetaan tapaksilla...näitä olisi voinut syödä vaikka joka päivä. Parhaat tapas-paikat löytyivät Los Cristianoksen rannan tuntumasta. Kävimme nauttimassa rannalla iltapäiväauringosta tai auringolaskusta syöden samalla muutaman tapaksen.
Välillä oli kuitenkin pakko saada myös perinteistä italialaista...lasagnea ja pizzaa
Testasimme buffet-tyylisen mongolialaisen barbeque-ravintolan (Mongolian Barbeque oli ravintolan osuva nimi), jossa itse koottiin annos raaoista raaka-aineista ja vietiin kokille paistettavaksi, kastikkeen ruualleen sai valita 12 eri vaihtoehdosta. Ruokaa sai ottaa niin monta kertaa lisää kuin halusi, ja tämä lysti kustansi 13 euroa sisältäen yhden juoman (vesi, virvoitusjuoma, viini). Kokeilemisen arvoinen elämys.
Sushia on myös aina matkalla saatava...edellä mainitusta Mongolian Barbeque paikasta sai myös maittavaa ja edullista sushia.
Jälkiruuaksi crepesejä eri täytteillä
ja muita pikkuherkkuja
Valkoinen sangria oli myös mielettömän hyvää!
Kävimme myös saaren parhaimmaksi ravintolaksi tituleeratussa Los Roquesissa, joka on mainittu Michelin-oppaassa vuodesta 2007 lähtien. Maistelimme 5 ruokalajin tasting-menun, josta teen oman postauksen. Kyseistä ravintolaa voi todella lämpimästi suositella kaikille hyvän ruuan ystäville.

9 comments

aana said...

aivan ihania ruokakuvia! tapakset nam, nam! ihanaa kun pääsee itekin maanantaina reissuun:)

Satu said...

voi että mitä herkkuja!! :))

Kirsikka... said...

herkullisen näköisiä kuvia..........nälkä tulee katsellessa!!

Sofié said...

Nyt tuli nälkä! Oi miten ihanalta teidän loma näyttää näin jo pelkkien lomakuvien kautta :)

Anonymous said...

NamNamNam!!! :D Ei tälläisiä postauksia pitäis edes alkaa lukea, voi kade kaikkia noita herkkuja! :)

Mirjami said...

Slurps :)

Leena Lumi said...

Hyvänen aika sentään, mitä herkkuja ja miten olet onnistunut ne kuvaamaan! Nyt minun täytyy lähettää tämä linkki Jaelille, joka pitää aivan mahtavaa ruokablogia...

Minä uskottelen nyt itselleni, että tuo lumoavasti valuva yksi juttu ei ole jäätelöpallo;-) Olen ollut vuoden vaihteesta täysin sokerittomalla ja kaapissa on kaksi avaamatonta Geisha Harmony rasiaa naúhat ympärillään. Yhtään ei tee mieli suklaata eli olen vakvavasti sairas, mutta nyt tekee koko ajan mieli jäätelöä.

birdiebabe said...

Oi mitä herkkuja! *vesi *kielellä* :b

Cici said...

Kiitos kaikille kommenteista! Lomalla tuli syötyä herkkuja ehkä hieman liikaa nyt kun näin jälkeenpäin noita kuvia katselee. :-)

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator