Häät: hiukset

Vuorossa on häähiusten mietintää...minulla on pitkät tummat hiukset, mutta en ole varma haluanko pitää niitä hääpäivänä auki. Joku jo aiemmin kommentoikin, että kannattaa ehkä laittaa pitkät hiukset kiinni, koska esimerkiksi kiharakampaus voi mennä helposti päivän aikana huonoksi. 

Tiukkaa nutturaa en kuitenkaan halua. Tällaisia vaihtoehtoja olen mietiskellyt...jonkinlainen niskanuttura, toispuoleinen sykerö tms. voisi olla kiva...ja huntua ei näillä näkymin ole tulossa, mutta tiaran voisin laittaa. Mikä näistä on suosikkisi?
Kuva ovat lainattuja ja niiden lähde löytyy Pinterestistä Beauty boardistani.

20 comments

Mari - Somasti said...

Ehkä tuo vika näistä on eniten minun makuuni.. :)

Nina said...

ensimmäinen.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

2. ja 6. ovat eniten mieleeni, viimeinenkin miellyttää.

Aika viime tingassa aloin haluamaan tiaraa, apu löytyi lähempää kuin osasin odottaa. Anoppini kaivoi apen äidin hopeahääpäivätiaran varastoistaan. Ihana, vähn metsänkeijumainen, jonka kukat muistuttivat kimppuni jouluruusuja. Lanko, joka on hopeaseppä, hopeoi sen vielä uudestaan.

Tiaran ei siis aina tarvitse olla kimmellystä ja timantteja (strasseja)...

http://lumolifestyle.blogspot.com/2010/02/bridal-tiara.html

Helle said...

Moi! Kiva blogi, ihania tekeleitä :) suosittelen kokeilemaan leteistä tehtyä "kukkanuturaa", tiukkaa nutturaa rennompi, pysyy todella hyvin ja on kaunis! Koitan saada omaan blogiini jossain vaiheessa kuvinakin sellaisen. Mutta näistä ehkä suosikki Kelly chang- kuva, en nyt muista monesko :)

Ellis said...

Ihania kampauksia! Tykkään eniten ensimmäisestä, mutta myös viimeinen sopii hyvin kuvan tummiin hiuksiin.

Anonymous said...

Kaikki on kauniita! Tiukka nuttura taitaakin olla out, ja tuollaiset valuvammat, luonnollisen näköiset versiot ovat kauniita.
Minusta tuo toiseksi viimeinen Kelly Chang olisi sinun näköinen!

SariKinn said...

Hei, tulin katsomaan mitä ihanaa täältä löytyy ja mukavalta näyttää. Heti alkuun kyllä paha kysymys koska kaikki nutturat ovat kauniita, mutta kolme ensimmäistä ovat minun makuuni, varsinkin ensimmäinen on hauska mutta ehkä häissä (kesällä?) tuo jossa on kukkia olisi kaunis :)

MariaJ said...

Ihania kampauksia! Itse tykkään kakkosesta ja kahdesta viimeisimmästä eniten.

Marika said...

3 tai 4 on eniten mieleeni. Varmasti eniten kannattaa kiinnittää huomiota siihen ettei tule tuntua että nutturaa tarvitsisi varoa. Pysyy päässä vähän hurjemmassakin tanssissa :)

Marika V said...

Tykkäsin eniten 1. ja 3. Ne oli kauniita mut ei liian tiukkoja kampauksia.

Sofié said...

Onpas hassua, sillä olen jotenkin aina mieltänyt sinut mielessäni vaaleahiuksiseksi :)

Kauniita kampauksia, mutta tykkään eniten ensimmäisestä :)

Cici said...

Kiitos kaikille kommenteista suosikkihiusten suhteen! Tässä sitä huomaa, että makuja on monia...tosin nämä kuvat ja hiustyylit ovat lähtökohtaisesti kaikki aika lähellä toisiaan kuitenkin.

Lumo: Oikein hieno tiara ollut sinulla!

Helle: Kiitos! Odottelen, että saisit blogiisi kuvan "kukkanutturasta".

Annika: Taidat olla oikeassa, että toiseksi viimeinen on "näköiseni" kampaus.

Mari: Olet oikeassa siinä, että tärkein juttu hiusten suhteen on juuri se, että ne tuntuvat luonnollisilta eikä tarvitse koko ajan pelätä, että joku hiussuortuva tai nuttura irtoaa.

Sofié: Aika jännä juttu tuo, että sinulle on syntynyt käsitys siitä, että olisin vaaleahiuksinen. :-) Minulla on aika lailla samanlaiset hiukset kuin tuossa sinun omassa kuvassasi sinulla on. Ja olen ollut tummahiuksinen ainakin yläasteelta lähtien. ;-)

Unknown said...

Kaksi viimeisintä ovat mielestäni kivoimmat! Tämä on kiva ja osuva postaus - pitäisi nimittäin itsekin alkaa pohtimaan hääkampausta - ja kaikkea muutakin häihin liittyvää että ensi kesän häämme ylipäätään toteutuu ;)

Em said...

Mun mielestä toi kolmanneksi viimeisin on ehkä hienoin, tosin kaikki olivat kauniita (paitsi tuo yksi hattarapöheikkö hehe).. helpompi kuvitella sulle noita tumman hiusten malleja, vaikka ihan hyvinhän vaaleatkin mallit varmasti sopisivat. Väri vaan hämää!

Kaisa Reetta said...

Minua miellyttää eniten tuo 8. ...(3. viimeinen). Siiä on jotain ihanaa huolettomuutta...:)

Jonna said...

Näissä on paljon minua miellyttäviä ominaisuuksia: lettejä ja rentoutta. Itselläni kun on lyhyet hiukset, niin en tiedä saanko kampausta ilman pidennyksiä. 5 ensimmäistä ovat kaikki todella upeita!

Chatrin said...

Löysä lettikampaus olis varmaan mun valinta, jos olisin nyt menossa naimisiin. Tuo vika kuva on kans tosi ihana.

Cici said...

Kiitos kommenteistanne! Onneksi mun ei tarvitse vielä valita hääkampausta...kunhan saan ensin edes varattua ajan kampaajalleni.

Laura said...

Mielestäni ehdottomasti ensimmäiset neljä kauneimpia!!
Olipa mukava tänne blogiisi löytää!! :-) Ihania hääsuunnitteluhetkiä sekä kevään odotusta!!!

Zina :: Let's Lasso the Moon said...

The bottom three are beautiful!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator