Kylpyhuoneessa

Viime viikonloppuna tuli kuurattua kaikki wc:n ja kylpyhuoneen kaakelit...niin seinästä kuin lattiastakin. Pitäisi olla puhdasta taas vähän aikaa.
Ajattelin esitellä muutaman perusmeikkijutunkin Avec Sofién aiemman postauksen innoittamana, kun kerran kylpyhuoneessa ollaan. :-)

Chanelin supersöpö poskipuna (Pink cloud) ja pari kappaletta Chanelin huulikiiltoja...näitä löytyy enemmänkin, mutta loput taitavat piileskellä laukkujen pohjilla. Chanel on itselläni ykkönen huulikiilloissa.
Chanelin 4 värin luomiväripaletti on puolestaan suosikkini luomiväreissä. Toinen kuvassa näkyvä Chanelin luomiväripaletti on joku kausituote, jota olen käyttänyt todella vähän.
Ripsiväreinä käytän usein Lancomea tai Dioria tai sitten ihan perinteistä Lumenea.
Kasvoille saa väriä erityisesti kesää odotellessa Nuxen hieman helmiäistä hohtavalla kevyesti itseruskettavalla ja kosteuttavalla rasvalla. Päivämeikissä käytän Maybellinen deram matta moussea, joka toimii omalla ihollani paremmin kuin jotkut kalliimpien merkkien meikkivoiteet. Pääasiassa laitan Maybellinea vain silmien alle, leukaan ja nenään...kohtiin, jossa minulla on hieman couperosa-punoitusta.
Tällä hetkellä eniten käyttämäni hajuvedet...arkituoksuna CK:n One ja juhlatuoksuna Guccin Flower. Tykkään tosi paljon miniatyyripulloissa olevista tuoksuista, koska silloin voi käyttää paljon erilaisia tuoksuja eikä tarvitse pelätä, että ne menevät huonoksi ajan saatossa...koska todennäköisesti loppuvat ennen kuin ehtisivät pilaantua. Tällä hetkellä minulla on sekä Escadan että Calvin Kleinin tuoksuja pikkupulloissa.
 Chanelin luomiväri, jota en oikein osaa käyttää värinsä takia (miksiköhän on tullut ostettua?) ja ihanan ihanan ihana New Yorkista aikoinaan ostettu Marc Jacobsin pieni sydänpeili.
Kasvojen puhdistukseenkin käytän Chanelia eli Chanelin Précision puhdistusvaahtoa sekä Phytomerin puhdistusmaitoa. Lisäksi Phytomerin ruusuvesi (rosewater) on yksi aivan huipputuote ja suosikkini ihon puhdistuksessa. Sillä lähtee kevyt meikki ja muuten sitä voi käyttää kasvovetenä.

5 comments

Tinuhe said...

Escadan tuoksut on ihan ykköshajuvesiä! :)

Hannele said...

Se jynssäyshomma on ollut jo pitkään minunkin to do-listalla, saas nähdä milloin saan inspiksen...
Ihanaa viikonloppua!

Anonymous said...

Kyllä siitä kaakelien putsauksesta tulee puhdas olo pitkäksi aikaa. Minunkin pitäisi taas jynssätä saunan lasiovi ja suihkukaapin muoviovet, olen sormenjälkifriikki ;)
Kivoja tuotteita sinulla, ja laadukkaita. Ihanan pirteä poskipuna!

Lumo said...

Chanelin luomivärejä löytyy parikin, "värilliset" jäävät jotenkin tunkkaisen sävyisiksi luomilla, mutta luunvaalea mattaluomiväri on hyvä pohjustukseen, käytän päivittäin.

Chanelin sillmäympärysvoidetta käytin aiemmin, muta tyylikkääseen pulloon jäi aina miltei puolet ja koko pullo ja säiliö piti hajottaa, että sai lopun tuotteen ulos. Voi olla, että pakkaus on sittemmin muuttunutkin.

Nuxen tuotteista pidän, ostan niitä aina Pariisista. Tämän talven olen hieronut Nuxen öljyä kuivuudesta hilseilevään nenääni... Viiem viikon reissulta ostin Nuxen stressaantuneen ihon voidetta, muta sitä en ole vielä ehtinyt käyttää.

Absolutely white said...

Tinuhe: Joo, Escadoissa on usein jotain erityistä...

Hannele: Suosittelen jynssäämistä, koska sen jälkeen on niin hyvä fiilis, kun on saanut ikävän asian tehdyksi ja on puhdasta!

Annika: Hui, meidän teräksinen jääkaappi-pakastinyhdistelmä on täynnä sormenjälkiä. Poskipuna on aika hempeä vaaleanpunainen, sellainen joka heleyttää ihon erityisesti kesällä.

Lumo: Luunvaalea on varmaan todella ihana pohjustukseen. Itse käytän aika harvoin luomiväriä eli yleensä tilanteessa, jossa olen lähdössä johonkin juhliin. Käytän itsekin myös muita Nuxen tuotteita, mutta nuo hieman sävyä antavat kasvo- ja varatalotuotteet taitavat olla suosikkejani.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator