Burberry Prorsum DIY

Silmiini osui helpolta näyttävä tee-se-itse ohje, jonka avulla saisi tehtyä itselleen Burberry Prorsumin kaltaisen "solmuhameen". Ehdottomasti yrittäisin tehdä tuollaisen hameen itselleni, jos vain minulla olisi ompelukone. Olen nimittäin haaveillut tuollaisesta solmuhameesta siitä lähtien, kun ensi kertaa sellaisen näin Burberryn mallistossa. Tosin tekisin hameen hieman pidemmäksi kuin alla olevassa ohjekuvassa se on tehty. Tarkemmat ohjeet ja kuvat löytyvät täältä.
Eikö näytäkin helpolta?

EDIT 13.3.2011: Sisko sitten kokeili hameen tekemistä ja mielestäni onnistui siinä hyvin. Löydät siskon tekemän hameen täältä.

5 comments

Mags said...

Selkeät ohjeet ja vaikuttaa todella helpolta! Varmasti saat joltakin ystävältä koneen lainaksi yhdeksi illaksi tai viikonlopuksi?! On hauskannäköinen hame kyllä.

Leena Lumi said...

Absolutely white, näyttää hyvältä sulla!

Ostin joku aika sitten semmoisen liehuhelmaisen villatakin, jonka liepeet voi solmia myös eteen. Se asemointi ei toistu, sillä se lihotti. Sen sijaan, minulla on kietaisurantamekko, joka tuo esille vyötärön. Näin pienestä se voi joskus olla kiinni;-)

Sofié said...

Tosi kivannäköinen hame!!!

Unknown said...

Kaunis hame ja hyvä idea! Kiitos linkistä.

Updates By Her said...

Kiva idea! Pitäis joskus koittaa tehdä! :)

www.thecabinetoffashion.blogspot.com

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator