Häämeikki

Hääsuunnitteluissa onkin ollut pitkä breikki (johtuen varmaan siitä, että kaikki tärkeät jutut on jo suunniteltuna), mutta nyt aloin miettimään häämeikkiä. Olen itse melko surkea meikkaaja ja siksi tulen käyttämään ammattilaista häämeikin teossa. Haluan, että dokumentaarisesta hääkuvauksesta saa kaiken irti, ja siksi häämeikki on yksi olennainen ja tärkeä osa siinä, että valokuvat onnistuvat.

Tässä muutamia vaihtoehtoja, joita olen kaavaillut itselleni. Aika tummat silmät, mutta muu meikki olisi sitten heleä ja luonnollinen.
Yllä olevat kuvat ja niiden lähteet löytyvät Pineterestin "Beauty" boardistani.

7 comments

Leena Lumi said...

Kolmoskuva on lumoava. Siis ehdottomasti tummat silmät! Juhlameikki rakentuu juuri vahvan silmämeikin varaan, jossa onnistunut luomiväri, usien kahdella tai kolmellakin värillä, sitten taidokas rajaus ja niin huvä ripsiväri, ettei se nätä tönköltä.

Sen ihoon pohjameikkivoide ja minä lisään aina sitten loppusilausken valokynällä, mutta tyttäreni käyttää puuteria. En tiedä, kumpi parempi. Valoa heijastava meikivoide on myös hyvä ratkaisu.

Luin juuri jostain naistenlehdestä, että poskipuna on 'must'. Olen itse alkanut sitä unohtelemaan, mutta nyt arvioin asian uudelleen;-)

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Harmittaa edelleen hieman kun kaasoni ei ollut muistanut ottaa kameraa mukaan; niin jäivät kuvat kampaajalla, meikissä ja pukeutuessa ottamatta. "Ei kai se ole niin tärkeää..." totesi hän.

Toinen harmittava juttu; meikkaaja käytti luomivärin pohjustukseen voidetta, mutta se oli selllaista läpikuultavaa, jonka avulla luomiväri ei vain "liukkailla" luomillani pysy, joten luomiväri oli illemmalla jo osittain mennyttä. Itse käytän sellaista peittävää, ikäänkuin vaaleaa voidemaista luomiväriä, jonka avulla ja puuterilla luomiväri pysyy muuttumattomana aamusta iltaan kovemissakin olosuhteissa. Musituta meikkaajaa siis kriittisitä kohdista, joissa iltselläsi ehkä tulee arkisin ongelmia.

Itse lähtisin linjalle "samantyylinen kuin normaalimeikkini, mutta hieman enemmän". Jos meikkisi on todella erialainen kuin normaalisti, voit tuntea olosi vieraaksi peilistä katsoessi ja myöhemmin kuvia katsoessasi. Etenkin ensimmäisen kuvan silmät ovat kauniit.

Unknown said...

Minä tykkään tuosta neloskuvasta, ja ykkösestäkin. Mutta tietysti ajattelen asiaa ruskeasilmäisten näkökulmasta : )

Valokuvissahan meikki voisi olla normaalia reilumpikin, ja hyvältä näyttää, mutta miten sitten tuo live-tilanne?! Minä olen jotenkin missannut sen iän missä piti alkaa meikkaamaan, joten itsekin kävisin kyllä ammattilaisen kanssa meikin ensin funtsaamassa ja h-hetkellä sitten laitatuttamassa. Sellainen meikkausjuttu voisi olla kiva ihan muutenkin (naisistun vaan koko ajan : )

Lenore said...

olen lukenut blogiasi varmaan viime joulusta lähtien mutta en ole tainnut vielä kommentoida? :o en ole aivan varma, taisin silloin jouluna kommentoida askarteluitasi :D

No mutta kuitenkin, itsekin olen menossa naimisiin nyt heinäkuussa ja siksi on ollut mukava lukea blogiasi näiden hääjuttujenkin takia, ja tietysti myös askartelujuttujen kun olen itsekin askartelijatyyppiä.

Mistä päin suomea olet kotoisin..? Siis kysyn ihan vain siksi kun teen itse aika paljon meikkikeikkoja ja kesällä on muutamat häämeikitkin (omieni lisäks) tiedossa :) Ota yhteyttä (blogini kautta löytyy s-postini), jos kiinnostaa!

KesäEsa said...

Hyvältä näyttää.

Unknown said...

Ekka on aivan ihanan upia, nappaan talteen! =)

VMS said...

Kaikki näyttävät kauniilta, parikymppisillä ;)

Metallivärit ovat upeita, eka on suosikki ja toisena tuo KULTA.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator