Katri/n

Yksi ehdottomista tämänhetken lempisuunnittelijoistani on suomalainen Katri Niskanen - Katri/n, joka voitti Suomen ensimmäisen Muodin huipulle -suunnittelijakisan. Muistan vielä, että heti kilpailun alkumetreistä lähtien fanitin Katria ja hänen tyyliään. Pidän ihan superpaljon hänen laskeutuvista kankaistaan ja epäsymmetrisistä leikkauksista/laskoksista. 

Omistan muutaman Katrin ihanuuden jo ennestään, mutta tänään kävin hakemassa yhden uuden tummansinisen sifonkitunikan ("Long top") kokoelmiini. Ihana ja mikä parasta suomalaista designia!
Katrin kotisivut löytyvät täältä.


8 comments

Petriina said...

Kävin kurkkaamassa nuo sivut ja vaikutuin ! Ei omaa tyyliäni, mutta todella mielenkiintoisia vaatteita. Mikä tapa käsitellä kangasta. Tästä tytöstä varmasti kuullaan vielä.

Cici said...

Petriina: Kiva! Mullakin Katrin vaatteet on lähinnä juhlavaatteita eli ei ihan arkikäyttöön kuitenkaan.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Suomalaista suunnittelua ja paikallista valmistusta kannattaakin tukea; lähimuotia :-). Massaerkkejä ja halpatuotantoa kun on ihan liikakkin... kaikki alkaa näyttää liian samalta.

Rii said...

Minäkin olen useampaa ihanaa toppia Katri/n:n mallistosta hiplaillut, mutta toistaiseksi en vielä hankkinut. Ne ovat kyllä aivan ihania! Ja todellakin iso plussa suomalaisen suunnittelun tukeminen omien valintojen kautta.

Cici said...

Lumo: Olen täysin samaa mieltä. Yritän välttää massamuotia, mutta välillä tulee tietysti sellaistakin ostettua, tosin harvemmin enää nykyisin.

Rii: Ne ovat kyllä ihania!

Hanna ★ said...

Oi, varmasti upeannäköinen päälläkin!

Cici said...

Hanna: Joo, tää on päällä tosi kivannäköinen ja taattua Katri/n-tyyliä.

Tuulia said...

Aivan ihana! Tykästyin kovasti Katrin vaatteisiin Muodin Huipulle -sarjaa katsoessani. Voisi olla kiva ostaa joku Katrin luomuksista itsellenikin. Kiitos vinkistä!

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator