Kööpenhamina

Varasin muutama päivä sitten toukokuiselle Köpiksen reissullemme hotellin, joka on Clarion Collection Hotel Mayfair. Hauskaa tässä hotellissa on se, että kuulemma hyvän aamiaisen lisäksi on hotellissa tarjolla koko ajan juomaa ja pientä naposteltavaa. Lisäksi hotelliyön hintaan kuuluu illallisbuffet, jossa saa syödä niin paljon kuin haluaa. Kuulostaa hyvältä etenkin kun hotelliyön hinta oli vielä kohtuullinen (n. 165 €/2 hlöä/yö). Löytyykö hotellissa vierailleita?
Kuva on hotellin kotisivuilta eli täältä
Itselläni on aikaa edellisestä Köpiksen reissusta aika paljon, joten kaikki hyvät Köpisvinkit otetaan ilolla vastaan! Erityisesti vinkit ihanista kenkäkaupoista ja vintage-liikkeistä sekä kirppareista olisi kivoja!

6 comments

Kaaponkammari said...

Voi, minullakin on ollut jo jonkin aikaa hinku Köpikseen ja jään innolla odottamaan vinkkejä sieltä. Saanko udella, että minkä hintainen tuo hotelli oli? Se vaikuttaa NIIN ihanalle. Itse haluisin käydä ainakin Mailegin myymälässä ja lastenvaatteita Ticket to Heavenin myymälästä katsomassa.

Cici said...

Kaaponkammari: Yksi yö kahdelta hengeltä maksaa n. 165 euroa.

Kaaponkammari said...

Tulin vielä ihailemaan postaustasi ja huomasinkin että olit hinnan laittanut postaukseesi. Kiitokset

Rii said...

Olen menossa Köpikseen parin viikon kuluttua, ja kesällä kävin viimeksi. Se on kyllä ihana kaupunki!

Yövyimme silloin Nyhavenissa sellaiseen vanhaan tiilirakennukseen tehdyssä hotellissa, aivan merenrannalla siellä Nyhavenin "päässä". Sekin oli oikein tunnelmallinen hotelli vanhoine puitteineen.

Omat ostokset tuli tehtyä lähinnä niillä kävelykaduilla, joten vintagevinkkejä en osaa antaa.

kerttu said...

rakastuin köpikseen viime keväänä, ihanaa reissua teille!

Cici said...

Rii: Kuulostaa ihanalta tuo teidän hotellinne, jossa olette yöpyneet.

kerttu: Joo, uskoisin, että Köpiksestä löytyy kaikkea mukavaa tanskalaista suunnittelua, pieniä kahviloita ja katseltavaa.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator