Sushibar + Wine

Lauantaina kädentaitomessujen ja muun shoppailun jälkeen menimme sushille Sushibar + Wineen (Freda 42). Paikka on suosikkini, kun haluan saada varmasti hyvää sushia melko nopeasti kauniissa ympäristössä. Sushibar + Winessa on Marimekon astiat ja paikka tuntuu niin kotoisalta, kun misokeittoakin syödään Siirtolapuutarha -sarjan kulhosta.
Lämmin lohi oli todella hyvää!
Sen jälkeen sitten kameran putki sanoi "kaput" ja sushit näyttivät tältä....mutta erinomaisen hyvää oli. Spicy tuna on ehkä lempparini makeista. Tosin vegemaki, jossa oli mm. omenaa ja kurkkua oli kanssa ihanan raikas ja smokey vuohenjuusto oli nams, vaikka olisin ottanut sen mielummin ilman sitä "smokeya".

7 comments

Unknown said...

Sushibar on huippupaikka! =) Kävisin siellä useamminkin lounaalla, mutta se on yleensä kovin täynnä siihen aikaan - on sen verran suosittu - ja pieni paikka.

Unknown said...

Ihania nuo Marimekot ja sopii varmasti myös tuohon ympäristöön ja menuun.

Cici said...

Sort of Pink: Totta, minäkin kävisin siellä lounaalla, jos olisin töissä siinä jossain ihan vieressä.

Anne: Joo, Marimekot sopivat mielestäni todella hyvin sushibariin...tosin taidan olla jäävi arvostelemaan, kun olen niiin hurmaantunut noihin astioihin.

Satu VW said...

Herkullisia annoksia ja ihanan kotoisan oloinen paikka, pitääpä vierailla tuolla seuraavalla Helsinki-visiitillä!

Cici said...

Satu: Ehdottomasti suosittelen vierailua Sushibarissa seuraavalla Helsinki-visiitilläsi.

Tuuli - Lumo Lifestyle said...

Sushibar oli oikein raikas ja mielyttävä kokemus, voin suositella. Saattaa tosiaan vain kiireisimpinä aikoina olla täynnä, kun ei ole kovin iso.

Cici said...

Lumo: Joo, paikka saattaa olla kiireaikoina täynnä, mutta itse olen aina saanut pöydän, kun olen mennyt...olipa sitten lounasaika tai lauantaina illan suussa.

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator